Artikel top billede

Steve Jobs æres med stor minde-event

"Selvom mange af vores hjerter stadig er tunge af sorg, så planlægger vi nu en fejring af hans liv," skriver Apple-boss Tim Cook som optakt til minde-eventen i uge 42.

Computerworld News Service: Apple vil officielt ære medgrundlægger Steve Jobs under en medarbejder-event i hovedkvarteret i Cupertino 19. oktober.

Begivenheden, som vil finde sted udendørs, bliver holdt to uger efter Steve Jobs død 5. oktober.

Steve Jobs blev 56 år gammel, og han døde af en kræftsygdom i bugspytkirtlen, som han har kæmpet med i flere år.

Administrerende direktør Tim Cook har udsendt følgende memo til medarbejderne:

Til holdet,

Ligesom mange af jer har jeg også oplevet den mest triste dag i mit liv og grædt en del i løbet af den seneste uge.

Men jeg har fundet trøst i de ekstraordinært mange hilsner og kondolencebreve, som vi har modtaget fra folk i hele verden, der er blevet berørt af Steve og hans genialitet. Ligesom jeg har fundet trøst i at fortælle og lytte til historier om Steve.

Selvom mange af vores hjerter stadig er tunge af sorg, så planlægger vi nu en fejring af hans liv for medarbejderne hos Apple, hvor vi kan mindes alle de utrolige ting, Steve opnåede, og de mange måder hvorpå han gjorde vores verden til et bedre sted.

Fejringen vil finde sted onsdag den 19. oktober klokken 10 i det udendørs amfiteater ved Infinite Loop campus. Der vil komme flere detaljer, når datoen rykkere nærmere, heriblandt planer for medarbejdere, som kommer langvejs fra.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen.

Tim

Det er uklart, hvorvidt begivenheden vil blive streamet til offentligheden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere