Artikel top billede

Så mange it-firmaer har forsøgt at redde CSC-projekt

En hel stribe af eksterne it-eksperter er gennem årene blevet kaldt for at forsøge at redde trådene ud på politiets store CSC-projekt.

Læs også:

Eksterne it-folk gennemhegler kikset CSC-projekt

Koks i CSC-system: Minister varsler ekstra regninger

It-rådgivningsfirma nummer mindst fem er nu igang med at hjælpe politiet med dets håbløse it-system Polsag, der er blevet både år forsinket og millioner af kroner dyrere end planlagt.

Dertil kommer at politifolk bruger en masse krudt på manuelt at taste oplysninger ind i eksisterende systemer i stedet for eksempel at patruljere på gaden.

Det nye it-rådgivningsfirma hedder Globeteam.

Det kan du læse mere om her.

Tre andre it-firmaer

Tidligere har it-rådgivningsfirmaet PA Consulting Group lavet en rapport tilbage i 2007, der advarede mod mulige problemer og faldgruber ved projektet.

I 2008 var [url=http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lhXQNv3fdqgJ:www.prooffice.dk/site/News.aspx%3FNewsID%3D21+prooffice+polsag&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk]ProOffice[/url] inde over systemet. Og i august 2009 bad Rigspolitiet firmaet The Boston Consulting Group om at "gennemføre et eksternt konsulentreview af det samlede POLSAG program".

Her vurderede rådgivningsfirmaet blandt andet "at CSC Danmark A/S er i stand til at levere et system, som opfylder de kvalitetskrav, der er fastsat i kontrakten". 

Det fjerde it-konsulenthus, Peak Consulting Group, var inde over det skandaleramte politi-projekt fra foråret 2009 til efteråret 2010.

Her var fokus på test af forskellige dele af systemet. 

Netop nu er Polsag ramt af så store problemer, at man har besluttet at stoppe en planlagt udrulning til Midt - og Vestjyllands politikreds.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere