Artikel top billede

Så mange it-firmaer har forsøgt at redde CSC-projekt

En hel stribe af eksterne it-eksperter er gennem årene blevet kaldt for at forsøge at redde trådene ud på politiets store CSC-projekt.

Læs også:

Eksterne it-folk gennemhegler kikset CSC-projekt

Koks i CSC-system: Minister varsler ekstra regninger

It-rådgivningsfirma nummer mindst fem er nu igang med at hjælpe politiet med dets håbløse it-system Polsag, der er blevet både år forsinket og millioner af kroner dyrere end planlagt.

Dertil kommer at politifolk bruger en masse krudt på manuelt at taste oplysninger ind i eksisterende systemer i stedet for eksempel at patruljere på gaden.

Det nye it-rådgivningsfirma hedder Globeteam.

Det kan du læse mere om her.

Tre andre it-firmaer

Tidligere har it-rådgivningsfirmaet PA Consulting Group lavet en rapport tilbage i 2007, der advarede mod mulige problemer og faldgruber ved projektet.

I 2008 var [url=http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lhXQNv3fdqgJ:www.prooffice.dk/site/News.aspx%3FNewsID%3D21+prooffice+polsag&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk]ProOffice[/url] inde over systemet. Og i august 2009 bad Rigspolitiet firmaet The Boston Consulting Group om at "gennemføre et eksternt konsulentreview af det samlede POLSAG program".

Her vurderede rådgivningsfirmaet blandt andet "at CSC Danmark A/S er i stand til at levere et system, som opfylder de kvalitetskrav, der er fastsat i kontrakten". 

Det fjerde it-konsulenthus, Peak Consulting Group, var inde over det skandaleramte politi-projekt fra foråret 2009 til efteråret 2010.

Her var fokus på test af forskellige dele af systemet. 

Netop nu er Polsag ramt af så store problemer, at man har besluttet at stoppe en planlagt udrulning til Midt - og Vestjyllands politikreds.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.