Artikel top billede

Så vilde er asiatiske familier med gadgets

Asiaterne er på mange punkter anderledes end europæerne, blandt andet i deres måde at være socialt forbundne. De er derfor helt vilde med gadgets og har masser af dem.

Computerworld News Service: Asiatiske familier kan rigtig godt lide gadgets, konkluderer en ny undersøgelse fra Microsoft om 'familier og teknologi i 2011'.

Resultaterne viser, at den nære familie til mere end en tredjedel af respondenterne ejer mere end syv gadgets.

Omkring 36 procent af filippinerne og 34 procent af singaporeanerne ejer mere end 10 elektroniske gadgets, hvilket ifølge Microsoft vidner om deres forkærlighed for at være socialt forbundne.

86 procent af deltagerne i undersøgelsen siger, at teknologi har en positiv indflydelse på deres familiesammenhold, og 16 procent vurderer teknologiens effekt på familien som "meget positiv".

"Rapporten viser, at teknologi er blevet en fast bestanddel af vores dagligdag. Asiatiske familier tror i høj grad på, at teknologi kan hjælpe dem med at kommunikere bedre, og det er tydeligt at se på adaptionen, at alle, lige fra de helt unge og til bedsteforældrene, synes, at teknologien er blevet nemmere at bruge," siger John Fernandes, der er chef for marketing og operations hos Microsoft Singapore.

Bedre familiesammenhold

Forbedret familiesammenhold ligger højt på agendaen for folk i Asien og Stillehavsområdet, hvor 69 procent af respondenterne fortæller, at de vil lære et familiemedlem at bruge internettet, så de kan "holde jævnlig kontakt."

46 procent af respondenterne i regionen siger, at de vil bruge mindst 15-30 minutter om dagen på at snakke og holde kontakten med familiemedlemmer i ferietiden.

81 procent af folk fra Singapore bruger teknologi til at holde kontakt med familie og venner i udlandet, og 28 procent af respondenterne fra samme by bruger e-mail, chat, sociale netværk og videochat til at holde kontakten.

"Resultaterne viser, at den almindelige antagelse om, at teknologi har en negativ effekt på familiesammenholdet, ikke passer. Globaliseringen af verdensøkonomien har spredt mange familier over store områder, men hos Microsoft holder vi fokus på at levere teknologi, der gør det nemme for familier at holde sammen," siger John Fernandes.

"Værktøjer som Windows Live Messenger, SkyDrive og Photo Gallery gør det nemt at dele opdateringer med sine kære. Og med de stadige forbedringer i videochat til telefoner og pc'er med Windows, så ligger den dag ikke ret langt borte, hvor vi vil tale med hinanden ansigt til ansigt på daglig basis."

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere