Artikel top billede

Erik Damgaards finansselskab konkurs

Den tidligere Navision-milliardær Erik Damgaards investeringsselskab er gået konkurs.

Den tidligere Navision-milliardær Erik Damgaards investeringsselskab, Porteføljeinvest, har indleveret konkursbegæring, skriver Børsen.

Det sker efter mere end tre års forsøg på at gennemføre en kontrolleret afvikling af selskabet.

Ifølge avisen tyder alt på, at bankerne har afvist at gå med til at forlænge den henstandsaftale, som Erik Damgaard og selskabet skulle genforhandle i sommer.

Erik Damgaard tjente mere end en milliard kroner på salget af Navision til Microsoft i 2002, som du kan læse mere om her.

Siden har han løbende tabt store summer på investeringer i en række selskaber, der blev ramt af finanskrisen.

Ligeledes har han kautioneret for datterselskaber og ydet lån til selskaberne for i alt mere end 820 millioner kroner.

Læs også: Microsoft køber Navision.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere