Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

iPhone-ejere i oprør: Apple ignorerer vores problem

En opdatering af iOS-styresystemet på iPhone har medført en storm af utilfredse brugere med tekniske problemer.

Læs også:

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder

Lige siden Apple i oktober udsendte iOS 5 til iPhone og iPad i oktober sidste år, har brugere oplevet problemer med at få forbindelse til trådløse WiFi-netværk.

Selvom det nu er mere end fire måneder siden, og selvom Apple siden har udsendt iOS 5.0.1., der skulle rette en række problemer, ser det fortsat ud til, at mange brugere har WiFi-problemer.

Et kig i Apples eget debat-forum på tråden iPhone Wi-Fi not working after iOS 5 update viser således, at den er set 65.596 gange og har næsten 400 indlæg.

Og problemerne eksisterer stadig.

"Før jeg opgraderede til iOS 5, virkede alt fint. Efter opgraderingen virker min iPhones WiFi ikke længere," lyder det seneste brugerindlæg.

De fleste har problemer

Der er tilsyneladende delte oplevelser af, om problemerne kun eksisterer i de ældre iPhone-modeller.

I hvert fald er der mange indlæg fra ejere af iPhone 3GS og iPhone 4, mens 4S tilsyneladende ikke har WiFi-problemer.

"Jeg giver op. Apple vil aldrig indrømme, at det var deres fejl. Jeg har smidt håndklædet og købt en 4S," lyder det i et indlæg på Apples side.

En søgning på Google på WiFi-problemer i iOS 5.0.1. viser, at ganske mange brugere er ramt af problemet.

En afstemning på en Canadisk iPhone-hjemmeside viser blandt andet, at det ud af 537 stemmer er 74 procent, der har problemer.

Flere danske brugere har også henvendt sig til Computerworld med oplevelser af dårlige forbindelser på iPhone eller iPad med iOS 5 eller 5.0.1 .

Her er problemet - og mulig løsning

Læs også:

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder

WiFi-problemerne i iOS 5 og 5.0.1. kommer til kende ved alt fra, at brugerne slet ikke kan komme på det trådløse netværk, til at forbindelsen bare er dårlig og ustabil.

Rundt omkring på nettet findes der en række bud på, hvordan man kan løse problemerne.

Et forslag, der går igen, er at man nulstiller iPhonen fuldstændig, så den er helt fri af gamle indstillinger og fungerer som en ny telefon. 

Men heller ikke den - noget besværlige løsning - ser ud til at virke for alle. 

"Det er trist det her. Jeg har flere gange fejret at have fundet løsningen i denne tråd kun for, at det igen ikke virker," skriver en frustreret Apple-bruger således den 18. januar.

"Apple skal tage ansvar"

Mange lufter deres utilfredshed med, at Apple tilsyneladende ikke lytter til WiFi-problemerne eller ikke vil anerkende, at det er iOS, der bærer skylden.

"Jeg sendte dem logs og emails i omkring en uge. Så fortalte teknikieren, at han ikke længere arbejdede på dette problem, og at en anden tekniker ville kontakte os. Jeg hørte aldrig mere," skriver en iPhone-ejer.

"Jeg venter og håber på, at Apple vil erkende det og tage ansvar," lyder et andet indlæg.

WiFi-problemerne er ikke de eneste, der opstod med iOS 5. Således har iPhone 4S været ramt af batteriproblemer, som Apple dog senere har forsøgt at løse med en opdatering.

Efter 5.0.1. blev sendt ud, fortsatte de kritiske røster dog

Læs også:

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.