Artikel top billede

CW for 10 år siden: Firmaer spilder milliarder på it

Bakspejlet: For 10 siden var dårlig planlægning årsagen til mange skrottede it-projekter. E-mail var der heller ikke helt styr på. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher.

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden den 15. marts 2002.

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

Virksomheder spilder milliarder på IT
Virksomhederne kunne ligeså godt skylle næsten en femtedel af deres IT-investeringer ud med badevandet. På grund af dårlig planlægning og overvurderede planer over-investerer mange virksomheder voldsomt i IT og får intet ud af pengene.

Mange virksomheder uden e-mail politik
Kun fire ud af ti virksomheder har defineret en politik for brugen af e-mail, viser en rundspørge til 45 større virksomheder. Det er meget problematisk, mener projektleder Alexandra Lundbæk fra Traen Informations-systemer.

Hastværk er ikke afgørende i e-bizz
Hastværk er ikke længere afgørende, når virksomhederne stiller om til e-bizz. Vejen til at høste gevinster går gennem forandringsledelse, oprydning i data og XML.

Mere kunstig end EyeQ
Fornylig kunne man følge skabelsen af konceptbandet EyeQ fra den første sangprøve til pladeudgivelse. Nu byder et nyt dansk pigeband sig til. Og denne gang har musikbranchen fundet nogle tøser, de virkelig kan forme efter deres eget hoved - de eksisterer nemlig kun i cyberspace.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.