Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

CW for 10 år siden: Bluetooth viser tænder

Bakspejlet: For 10 år siden vinder Bluetooth indpas i danske virksomheder og design. Nyt IT-system skal stoppe EU-svindel. Dansk XML-lokomotiv til hele verden. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher.

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden, den 22. marts 2002.

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

Bluetooth smider mælke-tænderne
Som et sikkert tegn på at den kortrækkende radioteknologi er ved at blive moden, lancerer den danske hovedsætproducent GN Netcom en stribe produkter, hvor det nye ligger i design, materialevalg og bluetooth.

Nyt IT-system skal stoppe EU-svindel
Folketinget behandler i øjeblikket en anmodning fra EU om etablering af et IT-system, der skal dæmme op for svindel med EU-midler i milliardklassen.

Dansk XML-lokomotiv til hele verden
Danmark har potentialet til at blive et lokomotiv i arbejdet med at virkeliggøre IT-giganternes forsøg på at gøre XML til fremtidens dataformat.

ATI udfordrer Intel på chipsæt
Med fem nye chipsæt med indbygget grafik til både Athlon og Pentium 4-platformene udfordrer ATI Intel og de andre spillere på chipsæt-markedet.

Fælles kommunalt ESDH-system
Kommunernes Landsforening inviterer kommuner til udbud om fælles kommunalt system til sags- og
dokumentstyring.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.