Artikel top billede

HP's tidligere topchef, Carly Fiorina (billedet), kunne i 2002 score konkurrenten Compag for den nette sum af 25 milliarder dollar - mere end tre gange så meget, som Oracle pungede ud for Sun Microsystems syv år senere.

CW for 10 år siden: HP køber Compaq

Bakspejlet: For 10 siden købte HP konkurrenten Compaq. SAS introducerer web-check in. Telia satser 100 millioner kroner på dansk ADSL. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher.

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden, den 20. marts 2002.

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

HP: Sejr!
HP og Compaq skal fusioneres, meddeler HPs topchef Carly Fiorina. Gårsdagens generalforsamling gav et snævert flertal til fusionen. Men det er for tidligt at sige noget, mener nej-sigerne. Først om flere uger ligger det endelige resultat klart.

SAS introducerer web-check in
Et enklere website skal øge SAS' dominans i Skandinavien. Det nye website er baseret på en hurtigere teknisk platform, der gør det muligt for kunder at checke ind online. Ambitionen er at mangedoble omsætningen online, der i 2001 var på en milliard kroner.

Telia satser 100 mio. på ADSL i Danmark
Telia vil med en investering på 100 millioner kroner i 2002 frigøre sig fra TDC's net og tage kampen op med det tidligere danske telemonopol. I april lancerer Telia et ADSL-produkt, og senere kommer andre data- og telefonitjenester.

Surf ombord på fly fra 2003
Lufthansa vil fra næste år tilbyde kunderne internetadgang i ruteflyene. Forbindelsen til flyet går via satellit, mens passagererne kan bruge netværkskabler eller trådløst netværk om bord til at læse mails eller surfe på nettet på flyrejsen.

IT-folk holdes ude af universiteter
Danmark kunne få flere højtuddannede IT-folk, hvis datamatikere og multimediedesignere fik lov til at læse videre på universiteter og IT-højskoler. Men døren er lukket for de studievillige. IT-brancheforeningen og IT-højskolen appellerer om en løsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere