Artikel top billede

Foto: Nokia.

CW for 10 år siden: Microsoft ind på mobilmarkedet

Computerworld for 10 år siden: For 10 år siden gik Microsoft ind på mobilmarkedet, mens en 65-årig dansker fik en stor millionbøde for telefonsvindel. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher. 

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden og måske trække på smilebåndet over, hvor meget der er sket siden den 13. marts 2002. 

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

Microsoft ind på markedet for mobiltelefoner
Microsoft indgår partnerskab med Deutsche Telecom og forventer, at det næste store software-spring kommer til at ske indeni mobiltelefoner. De to selskaber har allerede søsat testversioner af deres nye software-platform, der sigter mod erhvervsmarkedet.

Millionbøde for mobilsvindel
En 65-årig forretningsmand er blevet idømt et års fængsel og en bøde på 25 millioner kroner for omfattende svindel med mobiltelefoner.

Kontrolcifre bliver obligatoriske fra 1. april 2002
PBS har besluttet at øge sikkerheden, når man betaler med sit plastickort ved handel via internettet i Danmark. Derfor bliver det nu obligatorisk at bruge sit trecifrede kontrolnummer på plastickortet.

Kommuner skrotter papirblanketter
Til nytår skal danskerne kunne indlevere elektroniske sygdagpenge-blanketter til deres kommune. KL har sat et pilotprojekt i søen, der vil kunne spare massive omkostninger i kommunerne og gøre livet lettere for borgerne.

Sony vil forbyde kopieringschips i Danmark
Sonys nordiske distributør undersøger muligheden for at forbyde chips, der gør det muligt at spille piratkopierede spil på PlayStation 2. Det på trods af, at en dansk analytiker mener, at kopiering har været med til at give PlayStation-konsollen stor succes i Danmark, hvor den er solgt i 500.000 eksemplarer. 

Tilbage til forsiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere