Artikel top billede

CW for 10 år siden: Download-moms på vej

Bakspejlet: For 10 siden var et direktiv om moms på downloads på vej. Flere mobilselskaber satsede på PDA-telefoner. Advarsler mod hjemme-pc-ordning. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher.

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden.

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

Moms på downloads bliver en realitet
Direktiv om moms på digitale ydelser på vej. Der vil blive momset forskelligt, alt efter om online-sælgeren befinder sig i EU eller uden for.

Mobil-selskaber satser på PDA-telefoner
Tre amerikanske mobil-operatører vil begynde at sælge kombinerede PDA-telefoner baseret på Microsofts software allerede i år. PDA-telefonerne benytter både mobil-net og internet.

Fagforbund advarer mod hjemme-pc ordning
Flere fagforbund advarer sine medlemmer mod regeringens nye hjemme-pc ordning. Medarbejderne risikerer at blive snydt, hvis ikke de sørger for helt klokkeklare aftaler med arbejdsgiveren

Eterra skal sælge e-faktura
Salg, distribution og opbygning af forhandlernet til bankernes elektroniske faktureringssystem er lagt i hænderne på Eterra, som spår løsningen en stor indtjening.

Navision rammer niche med IBM-aftale
Partnere strømmer til for at sælge vores Attain med IBM's iSeries. Vi er nemlig ene om at tilbyde low-end-løsninger til iSeries, siger Navision-direktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere