Artikel top billede

CW for 10 år siden: Teleselskab taber en milliard

Bakspejlet: Udenlandsk teleselskab taber en milliard kroner i Danmark. E-handelsvirksomheder fyrer direktør efter skuffende e-salg. Virus i hver tredje e-mail. Se de gamle tophistorier fra it-verdenen her.

It-industrien udvikler sig hurtigere end mange andre brancher.

Her kan du se tophistorierne i Computerworld for præcis 10 år siden, den 21. marts 2002.

Du kan læse den enkelte historie ved at klikke på overskriften.

Orange tabte en millard i Danmark
Monique Moullé-Zetterström fortæller her, hvordan Orange har brugt pengene på et nyt navn, udbygget netværk samt en dyr investering i fremtidens mobilteknologi.

Gatetrade skærer ned og fyrer direktør
Skuffende udbredelse af e-handel har fået den danske handelsportal Gatetrade.net til at ændre strategi. Direktør Tage Benjaminsen er fyret, og virksomheden vil fremover satse på samarbejde med partnere for at holde antallet af egne ansatte på et minimum.

Virus i tre ud af hundrede e-mails
Tre ud af hundrede e-mails er inficeret med virus. Sammen med den kraftigt stigende brug af e-mails er risikoen for at blive ramt af virus øget markant.

Alle fyres i Ajourit Danmark
Alle 40 ansatte i det betalingsstandsede IT-uddannelsesselskab Ajourit Danmark er på vej til at blive opsagt og forlade selskabet. Det norskejede selskab anmeldte betalingsstandsning i begyndelsen af marts efter en kaotisk fusion med danske A Team.

Apple hæver prisen på den nye iMac
Stigende priser på RAM og fladskærme har fået Apple til at hæve prisen på alle nye iMac-modeller med 100 dollars. I Danmark slår prisstigningerne øjeblikkeligt igennem, men Apple Danmark forventer ikke, at det vil gå ud over salget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.