Artikel top billede

Topchef forlader kriseramte Nokia

Den kriseramte teleproducent ændrer salgsstrukturen i kølvandet på topchefs afgang.

Læs også:

Nokias salg langt dårligere end forventet

Nokias globale salgschef, Colin Giles, der også sidder med i teleproducentens øverste ledergruppe, forlader den finske teleproducent.

Colin Giles har været i virksomheden siden 1992 og har blandt andet har stået i spidsen for opbygningen af Nokias tilstedeværelse i Asien og Kina.

Senest har han ledt den globale salgsorganisation under Nokias transformation.

"Colins lederskab har været meget værdifuldt under Nokias strategiskifte og tilpasning af salgsorganisationen omkring vores nye produktfamilier, Lumia og Asha," udtaler topchef Stephen Elop i en pressemeddelelse om Giles exit.

Angiveligt kommer afgangen efter hans eget ønske om mere tid til familien efter år med meget rejseaktivitet.

Men samtidig har virksomheden besluttet at fjerne det lag, Colin Giles udgjorde i toppen af salgsledelsen.

Målet er angiveligt at sikre et større kundefokus og give virksomhedens topledelse mere føling med markedsdynamikkerne.

"Vores struktur er fokuseret på at sikre, at salgsorganisationen er tilpasset lokale krav fra kunder, individuelle markedskrav i forhold til konkurrence og landespecifikke salgs- og marketingsstrategier," lyder det fra Nokias markedschef Niklas Savander.

Colin Giles og det fjernede lag i salgsledelsen bliver meldt ud samme dag, som Nokias offentliggørelse af et skuffende første kvartalsregnskab, der allerede for et par uger siden fik virksomheden til at sænke forventningerne til salget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere