Artikel top billede

Dansk firma fanger rotter ved hjælp af Google

Nyt Google-værktøj kan hjælpe en dansk virksomhed til mere effektivt at bekæmpe skadedyr i Israel.

Læs også:
DMI skrotter Google Maps efter nye krav fra Google

Et godt tre uger gammelt værktøj skal hjælpe danske ISS med at bekæmpe skadedyr i Israel.

Som en af de første virksomheder i verden er ISS begyndt at bruge Google Maps Coordinate, der blev lanceret 21. juni i år. 

Med det nye værktøj, som både er en mobil-applikation og en web-app, kan de forskellige team mere effektivt koordinere hvem, der klarer hvilke opgaver. 

Effektivt og miljøvenligt

Google Maps Coordinate udnytter styrken ved Googles kortteknologier i samspil med GPS-funktionen på en smartphone, så den nærmeste kollega i hurtigt kan blive sat i gang med at løse en given opgave.

Hvis et hold skadedyrsbekæmpere for eksempel rykker ud fra forskellige retninger, når der er en rotte i fælden, kan de nemt se, hvem der er tættest på den specifikke fælde.

Herefter kan opgaven blive uddelegeret til den person, der er nærmest rotten.

"Vi vil kunne spare tid og penge til gavn for kunderne, fordi det kan sørge for, at de rigtige hold rykker ud til de rigtige steder på det rigtige tidspunkt," siger Tamir Shafir, der er leder af eMonitoring & Mforce i ISS Israel.

Herunder kan du se, hvordan Googles nye værktøj virker:

Læs også:
DMI skrotter Google Maps efter nye krav fra Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.