Artikel top billede

Er din it-virksomhed Danmarks dygtigste?

Den 20. september er det igen blevet tid til at finde Danmarks dygtigste it-virksomhed, når Computerworld er vært for årets Computerworld Top 100 arrangement.

Sidste år var det CMS-specialisterne fra Sitecore, som med blikket skarpt rettet mod globale markeder toppede årets Computerworld Top 100 liste og løb med prisen som Danmarks dygtigste it-virksomhed 2011.

Den 20. september bliver det afsløret, hvem der skal pryde sig med titlen i 2012. Det sker i de imponerende omgivelser på kunstmuseet Arken i Ishøj.

Det er 17. år i træk, at Computerworld kårer Danmarks dygtigste virksomheder og dermed giver et økonomisk snapshot af de danske it-virksomheder, som de så ud, da bøgerne blev lukket i regnskabsåret, der gik.

Globalt eller lokalt?

Temaet for årets konference er forretningsmuligheder i økonomisk usikre tider.

Skal virksomhederne tænke stort og globalt, som Tradeshift, hvis CEO Christian Lanng gæster Top 100 2012 som keynote, eller ligger forretningerne ultra-lokalt i det danske offentlige marked, som gennemgår en rivende digitalisering i disse år?

Der bliver også mulighed for at høre, hvordan verden ser ud fra to førende CIO's.  

Årets CIO 2012 Michael Munck fra Saxobank giver det globale perspektiv, mens Rigspolitiets nyansatte it-chef Michael S. Hansen fortæller om rollen som CIO i det offentlige.

Du kan læse mere om årets Computerworld Top 100 konference her

Se billeder fra sidste års event her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.