Artikel top billede

Her er Danmarks bedste software-virksomhed

Computerworld Top 100: Vi har kåret Danmarks bedste software-virksomhed.

Siemens Industry Software er netop blevet kåret som landets bedste software-firma.

Det er sket til Computerworlds store Top 100-kåring, der netop nu finder sted på Arken i Ishøj ved København med deltagelse af en række af Danmarks mest prominente it-virksomheder.

Siemens Industry Software ernærer sig primært ved at levere software-løsninger til olieindustrien og farmaceutiske virksomheder.

Her er det produktet COMOS, kunderne efterspørger, produktet bruges af kunderne til at holde styr på tingene i store industrianlæg.

Kunderne i forretningen er primært store virksomheder, og ifølge Siemens Industry Software selv, er kundebasen i Norden potentielt 100 kunder, hvoraf 10 virksomheder befinder sig i Danmark.

Det er altså ikke metervare-software, der har sikret Siemens Industry Software prisen.

Top 100-undersøgelsen sammenligner regnskaberne i den danske it-branche og sætter fokus på nøgleresultater i omkring 250 danske it-virksomheder.

Se alle vindere og læs mere om Computerworld Top 100

Se din placering på Top 100-listen

Se interaktivt kort med alle deltagende virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere