Artikel top billede

Iskold luft: TDC dropper samarbejde med Nokia

TDC dropper al markedsføring af Nokias to seneste Lumia-modeller, der sparkes væk fra TDC's hylder.

Læs også:

Nokias umulige kamp: Lumia 920 er tvunget til succes

Noget tyder på, at der lige nu er iskold luft mellem mobilproducenten Nokia og TDC, der har besluttet at lægge samarbejdet med den skrantende finske telegigant på hylden.

Det skriver Mobilsiden.dk, der er kommet i besiddelse af en intern mail sendt til TDC's butikker sidste onsdag, der antyder økonomiske uoverensstemmelser.

"Vi kan ikke acceptere, at Nokia ikke i tilstrækkeligt omfang ønsker at bidrage til salget af deres egne telefoner," skriver TDC's indkøbschef Morten Steen Jensen ifølge Mobilsiden.dk i den interne mail.

Det betyder, at Lumia-modellerne 920 og 820 fra slut-oktober hverken vil være at finde i TDC's butikker eller kataloger, og ifølge mailen skulle alle fremtidig indkøbsordrer hos Nokia være annulleret.

Ligeledes er de særlige Nokia-afsnit, der findes i 12 af TDC's butikker landet over, ved at blive overtaget af andre mobilproducenter.

Hverken Nokia eller TDC har ønsket at kommentere på historien.

Ifølge meldinger fra 3, Telia eller Telenor skulle der ikke her være problemer med samarbejdet med Nokia, der altså fortsætter ufortrødent.

Netop Nokias salg af Lumia-telefonerne, der kører med Windows Phone 8, regnes for afgørende for Nokias chance for at gøre et comeback på mobilscenen.

Opdateret: Kort efter publiceringen af artiklen kom meldingen, at det alligevel skulle være lykkedes TDC og Nokia at indgå en aftale. Opdatering på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere