Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Overblik: Når it-chefen vil skifte din Windows ud med Mac

En del it-chefer overvejer at skifte Windows ud med Mac på arbejdspladsen. Læs om erfaringer, plusser og minusser ved manøvren her.

Der var engang, hvor Windows var det klart foretrukne valg i enhver virksomhed.

Sådan er det ikke nødvendigvis længere.

Apples enorme fremgang og popularitet blandt privat-forbrugerne har været med til at øge presset på it-cheferne for at skifte Windows-computerne ud med Mac.

Samtidig følger der andre fordele med med de enklere Mac-computere. Men også visse ulemper.

Læs videre og få overblikket over plusser og minusser ved både Windows og Mac på arbejdspladsen.

Klik på hver enkelt artikel herunder for at læse mere.


Mac i virksomheden? Her er dine vigtige overvejelser
Der er en række helt bestemt ting, it-chefen og it-afdelingen bør overveje, når medarbejdere ønsker Macs frem for Windows-pc'er.


It-chefer: Sådan er det at arbejde med Mac
En række it-chefer har gjort sig vigtige erfaringer med at bringe Macs ind i virksomheden.


Windows mod Mac: Hvem vinder på din arbejdsplads?
ComputerViews: En dansk it-chef fik "meget mere for meget mindre" ved at skifte fra Windows til Mac. Men er det en enlig svale, eller vil andre it-chefer gå samme vej?


Dansk it-chef: Derfor har jeg skiftet fra Windows til Mac
Du kan spare både penge og support-ressourcer ved at vælge Macs frem for Windows-pc'er, lyder erfaringen fra it-chef Jørgen Scheuer-Larsen.


Så mange styresystemer skal du mestre i dag
ComputerViews: It-afdelingen kan ikke længere bare vælge ét pc-styresystem til hele virksomheden. I stedet skal man mestre en hel stribe platforme i forskellige versioner - og det bliver kun værre.


Vi køber stadig flere Mac - og kører Windows på dem
Et stigende antal virksomheder har kig på Macs - og så skal de gerne kunne køre Windows.


Her skal du passe på med Mac-computere i virksomheden
Man begår en fejl, hvis man tror, at man bare kan supportere Macs på samme måde som Windows-pc'er. Og skal der egentlig antivirus-software på Macs?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.