Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Yousee svarer igen på kritik: Fiberselskaber fører også skræmmekampagner

TDC-ejede Yousee tager nu til genmæle efter beskyldninger om at føre skræmmekampagne mod fiber i en lille jysk by.

Læs også:
Vred fiberboss - TDC fører fiber-skræmmekampagne

"Jeg synes ikke, EnergiMidt har noget at lade os høre i forhold til den måde, de selv arbejder på."

Sådan lyder reaktionen fra Yousees kommunikationschef Ib Konrad Jensen, efter at fiberselskabet EnergiMidt i går beskyldte Yousee for at føre skræmmekampagne mod EnergiMidts fiberbredbånd i den lille jyske by Brædstrup. Det kan du læse mere om her

Yousee-kommunikationschefen erkender at stå bag materialet, men afviser, at der er tale om markedsføringsmateriale. 

Det blev derimod lavet på opfordring af Brædstrup Antenneforening, der holdt et arrangement for kunder og leverandører i anledning af foreningens 40 års jubilæum. Materialet lå fysisk tilgængeligt ved arrangementet. 

"Vi var blevet bedt om at sammenligne produkterne, og det gjorde vi så. Vi anser materialet for forbrugeroplysning, men når det så er sagt, så er bredbåndsmarkedet jo ikke noget stilfærdigt marked, og det kan man jo også se på de breve, EnergiMidt har sendt ud til antenneforeningens beboere blandt andet med instrukser om, hvordan de kan skifte til fiber," lyder det fra Ib Konrad Jensen.

Han beskriver ordlyden i EnergiMidts breve som meget aggressivt ladet og med hyppigt brug af udråbstegn og spørgsmålstegn. 

Men er det ikke også negativt ladet at bruge ord som "klodsede kabelskinner", som I skriver?

"Det er ikke mere ladet end at sige, at konkurrenternes teknologi er forældet," siger han og uddyber: 

"Energiselskaberne, blandt andet anført af Waoo, taler hele tiden om, at fiber er fremtiden, at fiber er det eneste, der dur, mens kobbernet er forældet. Men det er noget notorisk vrøvl," siger han. 

Han afviser EnergiMidts påstand om, at Yousee skulle føle sig presset af konkurrencen fra fiberselskaberne. 

"Det synes jeg ikke, vi er. Der er altid nogen, der siger farvel, mens andre kommer til, men selv om der er hård konkurrence, vinder vi kunder i øjeblikket. Vi er oppe på omkring 430.000 bredbåndskunder, og vi oplever en stigning i abonnementerne. Desuden nærmer coax-teknologien sig fiber meget hastigt, og coax vil snart matche fiber på alle punkter," bedyrer Ib Konrad Jensen.

Læs også:
Vred fiberboss - TDC fører fiber-skræmmekampagne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.