Artikel top billede

HP efter massiv ballade: Det har været et fantastisk år

Reportage: HP klarer sig strålende, mener selskabets topchef. Se her, hvad hun egentlig mener.

Frankfurt: "Please find your seat, the keynote will begin in 10 minutes," lyder det i den store messesal, hvor omkring 9..000 mennesker så småt har fundet sin plads.  

"Five minutes."

Salen summer af forventning, mens tre store skærme kaster HP-logoet ud i blå silhuetter. 

Den klassiske trailerstemme lyder igen: "Ladies and gentlement please welcome..."

Og med rolige skridt træder Meg Whitman op på scenen og begynder sin keynote, mens klapsalverne hurtig ebberud.

"Det har været lidt af et kedeligt år," indleder hun og lader latteren fortone sig i salen, inden hun fortsætter:

"Holy smokes. Det har været et udfordrende år. Men det har også været fantastisk, og takket være hele vores organisation, kunder, partnere og historie er vi kommet succesfuldt igennem," siger Meg Whitman.

Ny dag i morgen

Det virker som om det blålige slogan i midten af det hele - HP - make it matter - egentlig er meget rammende for HP's og Meg Whitmans budskab i dag.

"Teknologien og verden er hele tiden omskiftelig. Virkeligheden i dag er ikke den samme som i morgen. Det skal HP understøtte og levere løsninger til. Det forventer folk af os, og vi vil ikke skuffe dem," slår hun fast.

Og forventningerne skal den nye og omdiskuterede erhvervelse, Autonomy, være med til at opfylde.

"Vi er stolte af Autonomy's produkt, medarbejderne og alt den innovation, vi har fået bragt ind i HP med købet," siger hun - dog uden at indfrie forventningerne om en uddybende opsamling. 

Hun fortsætter ufortrødent og fremhæver, at strategien fremadrettet bliver at koble HP's kompetencer inden for it infrastruktur, software og services meget tættere sammen og netop levere it, der give mening.

Derfor er HP den perfekte partner

Derfor er HP den perfekte partner i en global omskiftelig verden, mener Meg Whitman.

"Vi har hele pakken fra pc'er, servere, storage og software til netværk og services. Og ja, printere er også stadig relevante. De er broen mellem det fysiske og digitale, som til stadighed vil spille en central rolle," siger Meg Whitman.

"Vi er spændte på den nye teknologi og vi vil fortsætte med en solid innovativ udvikling indenfor vores forskellige kerneområder, der skal sikre, at vi forsat vil være førende på markedet."

Ledende på det hele

Afslutningsvis fremhæver hun cloud, mobility og big data som tre søjler, der vil tegne billedet af HP og verden i fremtiden.

Strategien ser meget enkelt ud på de store skærme, som har akkompagneret hende gennem hele præsentationen, og det 'enkelte og simple' giver genlyd i hendes overordnede budskab.

Først og fremmest skal HP være en ledende partner for virksomheder verden over, når det kommer til teknologi.

"HP skal assistere virksomheder og hjælpe dem på vej i forhold til teknologien. Vi skal samarbejde omkring løsninger, der giver mening for kunden, og det glæder vi os til. Tak for i dag," slutter hun.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere