Artikel top billede

CSC fortsætter udsalg: Skiller sig af med stor-afdeling

CSC sælger efter kort tid igen en afdeling fra.

Læs også: CSC sælger stor afdeling for milliardbeløb

It-giganten CSC har for tredje gang på kort tid solgt en afdeling fra i forbindende med den omstruktureringsplan, som firmaets topchef Mike Lawrie offentliggjorde i september.

Denne gang er det selskabets it-personalerekrutteringsafdeling i Australien, Paxus, der bliver solgt til Adcorp, som er det største rekrutteringsfirma i Sydafrika, hedder det i en pressemeddelelse fra CSC.

Salget af den australske afdeling for personalerekruttering forventes at indbringe CSC 416 millioner kroner, når handelen er endeligt afsluttet i begyndelsen af det nye år, oplyser firmaet.

Frasalget er en del af it-gigantens nye strategi om at konsolidere virksomheden.

Det skal føre til en større lønsomhed og større værdi for aktionærerne at frasælge ikke kerneområder i firmaets portefølje.

Vil ikke ramme øvrig forretning

Ifølge CSC's topchef Mike Lawrie kommer frasalget ikke til at få betydning for selskabets øvrige forretninger i Australien, ligesom CSC fortsat vil rekruttere nødvendigt personale gennem Paxus.

"Vi forventer ikke nogen indflydelse i forhold til CSC's kerneservices og -kunder i Australien og vi forventer at benytte det provenuet der er tilbage efter skat til generelle formål i virksomheden," siger han i pressemeddelelsen.

CSC solgte for kort tid siden en større amerikansk afdeling for kreditvurdering fra for mere end fem en halv milliard kroner.

Desuden solgte CSC tidligere på året en del af sine besiddelser i Italien til Dedagroup, et salg der var ventet, men gav kritik.

Herhjemme er CSC også underlagt omstruktureringsplanen, hvor firmaet i øjeblikket forhandler med fagforbund om at skære op til 180 stillinger.

Læs også: CSC sælger stor afdeling for milliardbeløb




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere






Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.