Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Rygter: Så fede bliver iPhone 5S og iOS7

Apple er på vej med nye ugaver af iPhone og iOS. Se her, hvad branchefolk tror, vi kan forvente af de nye modeller.

Inden for få måneder står Apple til at barsle med endnu en iPhone, lyder meldingen fra Wall Street Journal.

Det vil efter alt at dømme ske til sommer.

Der er endnu ingen, der med sikkerhed ved, hvordan den nye iPhone kommer til at se ud.

Men der er masser af rygter. De mest vedholdende peger i retning af de følgende muligheder:

Flere skærme

Vi har endnu ikke set en iPhone med mere end én skærm, men ifølge Brian White fra Topeka Capital Markets kan det meget vel komme nu.

"Vi tror, at Apple er ved at erkende, at det ikke virker for alle med blot én størrelse per iPhone-lancering. Det kan udvide selskabets markedsandele, hvis det tilbyder kunderne valgmuligheder," lyder det fra Brian White til Cnet.

Andre brancheanalytikere spekulerer i muligheden for, at Apple vil genopvække en ellers afdød form til smartphonen. De vil nemlig ikke udelukke muligheden for, at den kommende iPhone 5S kan blive en klap-telefon.

Lav pris

Der har i lang tid floreret rygter om, at Apple kan være på vej med en lavpris-udgave af iPhonen.

Engang stod selskabets berømte stifter, Steve Jobs, i vejen for denne kurs, da han hele tiden insisterede på den højest mulige kvalitet.

Selskabets nuværende topchef, Tim Cook, regnes imidlertid for at være en mere traditionel erhvervsmand end Steve Jobs. Det betyder, at Tim Cook sandsynligvis i langt højere grad vil gå den vej, som markedet dikterer.

Med denne logik tyder alt på, at Apple vil arbejde i retning af en billig-udgave af iPhonen, som vil være i stand til for alvor at udfordre de billigere Android-telefoner, ligesom de vil være i stand til at bane vejen ind på de store markeder i Indien og Kina, hvor de mange millioner forbrugere har færre penge til rådighed end i vesten.

Nyheder i iOS 7

Smæk på specifikationerne

Alt tyder på, at iPhone 5S vil blive en kraftkarl.

Sandsynligvis bliver der tale om 128GB hukommelse og meget høj opløsning, indbygget fingeraftryks-scanner og understøttelse af NFC (near field communication).

iOS 7

Det største spring med den kommende iPhone vil efter alt dømme blive på software-siden.

Apples styresystem, iOS, er efterhånden en smule bedaget, og konkurrenter som Samsung og Microsoft er allerede meget langt fremme med deres store mobile styresystemer.

Stort set alle brancheanalytikere forventer, at Apple har gennemheglet iOS og vil være i stand til at præsentere en helt ny og spændende udgave af styresystemet med iOS 7.

Vi ved endnu ikke, hvordan iOS 7 kommer til at se ud, men der har tidligere været meldinger fremme om, at Apples chefdesigner, Jonathan Ive, er engageret i arbejdet.

Det sigter efter et strammere, enklere og mere minimalistisk design. Det kan du læse mere om her.

Balancegangen for Apple er, at selskabet skal præsentere nye ting uden at ændre interfacet alt for dramatisk og dermed risikere, at de mange trofaste Apple-fans bliver skuffede.

Britiske Macworld mener, at Apple arbejder på avancerede løsninger til blandt andet forældrekontrol, bevægelsestyring, ansigtsgenkendelse og markant forlængelse af batteri-levetiden.

Læs også:

Nyt udseende til iOS: Skal være mere minimalistisk

Apple: Her er hemmeligheden bag vores design-succes

Apple løfter sløret for hemmelig produktudvikling




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere