Artikel top billede

Apples hovedfjende skal producere nye superchip til iPhone 6

Apples hovedrival skal levere mange af de superchip, som skal anvendes i iPhone 6, der snart skal i produktion.

Apples bestræbelser på at droppe hovedrivalen Samsung som leverandør af indmad og chip til iPhonen har lidt et knæk.

Ifølge den sydkoreanske avis The Korea Economic Daily har Apple i hvert fald bedt Samsung om at producere op til 40 procent af de nye superchip med navnet A8, som Apple vil anvende i den næste udgave af iPhonen, iPhone 6.

Den næste udgave af iPhonen ventes at blive lanceret i 2014.

Det var oprindeligt chipproducenten TSMC (Taiwan Semiconductor Manufactoring Company), der skulle producere A8-chippene.

Problemer med fabrikationen

Ifølge den koreanske avis har TSMC imidlertid haft meget svært ved nå produktionsmålene på grund af problemer med 20-nanometer fabrikations-processen på fabrikkerne.

Apple indgik tidligere på året en tre-årig aftale med TSMC om produktion af den kommende generation af A-chippene, som Apple anvender i iPhone og iPad.

Angiveligt indledte TSMC test-kørsler af 20-nanometer-processen i løbet af sommeren, hvilket altså ikke har ført til de ønskede resultater.

I de tidligere iPhone-modeller har Apple anvendt en række komponenter fra Samsung, men Apple har i et stykke tid arbejdet på at finde en anden komponent-leverandør på grund af den stigende konkurrence med Samsung, der i dag er blandt Apples hovedkonkurrenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.