Dansk ERP-leverandør vinder norsk ordre

Danske Guideix, der udvikler og sælger ERP-systemet Guide, skal levere et nyt logistik- og økonomistyringssystem til to norske grossist-virksomheder, der tilsammen har 46 lagre i hele Norge og hvert år sælger varer for over to milliarder kroner.

Den danske leverandør og producent af ERP-systemer, Guideix, skal installere nyt logistik- og økonomistyringssystem hos to norske grossister, der tilsammen har over 800 ansatte.

De norske grossister, Bergen Rørhandel og Stavanger Rørhandel, vil lade Guideix' ERP-system, Guide, sørge for, at varer for over to milliarder kroner havner på de rette hylder i grossisternes 46 lagre spredt over hele Norge.

Guideix, der i dag har 50 ansatte på kontorer i Norge og Danmark, udvikler og sælger ERP-systemet Guide, der primært er rettet mod til handels- og grossisbranchen.

Skarp konkurrence
Ifølge Guideix vandt selskabet ordren i skarp konkurrence med andre ERP-leverandører i et omfattende udbud. Et konsulentfirma stod for udvælgelsen.

- De norske grossisters valg af Guide betyder, at vores position på markedet for ERP-systemer til større grossistvirksomheder styrkes, siger Lars Kristiansen, administrerende direktør for Guideix.

Guideix er en af de mindre spillere på ERP-markedet, der domineres af blandt andre SAP, Intentia, EDB-Gruppen og ikke mindst Microsoft Business Solutions.

På trods af den hårde konkurrence på markedet har Guideix sat sig solidt på en del af markedet, da selskabet satser benhårdt på at tilpasse ERP-systemet til grossist-segmentet.

- En af vores fornemste opgaver er at gøre det naturligt for grossistvirksomheder at invitere os med i udbudssager, siger direktøren.

Direktøren mener, at ordren bekræfter selskabets forventninger om øget vækst i 2004, hvor der specielt er store forventninger til det norske marked.

Selskabet har netop aflagt regnskab for andet halvår af 2003, hvor firmaet omsatte for 22,8 millioner kroner og fik et overskud på 1,7 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere