Artikel top billede

Facebook-nedbrud river populære Tinder med i faldet

Brugere af dating-tjenesten Tinder blev hårdt ramt, da Facebook i går havde et mindre nedbrud. Læs her, hvad Tinder nu opfordrer sine brugere til for at komme tilbage i kærlighedskampen.

I går aftes var den sociale medietjeneste Facebook nede i en lille halv times tid, hvilket ifølge Facebook skyldtes 'en ændring af infrastruktur-konfigurationen'.

Nedbruddet ramte mere end vennernes statusopdateringer og deres videoer med kattekillinger.

For også dating-tjenesten Tinder med omkring 10 millioner brugere blev hevet med i faldet.

Oven på nedbruddet rapporterer flere Tinder-brugere, at alle deres kontakter og korrespondancer med potentielle dating-partnere er forsvundet.

Det skriver The Wire.

Går amok på Twitter

Tinder-tjenesten er dybt integreret med Facebook og baserer sin tjeneste på folks billeder og deres interesser via det sociale medie.

Nedbruddet har fået folk til tasterne på et andet socialt medie, Twitter, hvor en Tinder-bruger blandt andre tweeter om sin frustration på følgende humoristiske måde:

"Hvad helvede? Tinder er crashet, og jeg har mistet alle mine matches. Hvordan skal jeg ellers finde en potentiel kone?"


En anden bruger skriver, at han med nedbruddet lige har mistet hovedparten af kvindelig kontakt i sit liv.

En tredje bruger opsummerer nedbruddet på følgende måde:

"Facebook går ned. Tinder går ned. Alle matches forsvinder, og Tinder-brugerne går amok til højre og venstre."

"Facebook goes down. Tinder goes down. All matches disappear. Tinderites are freaking out left right and centre. #endoftheworld"

Sådan får du kontakterne igen
Tinder erkender, at nedbruddet har forårsaget problemer for datingtjenesten.

Vicepræsident Rosette Pambakian fra Tinder forklarer til The Wire, at problemerne er blevet løst, men der stadig kan være folk, der er uden deres kontakter.

Hun opfordrer disse folk til at logge ud af mobil-app'en og ind igen for at få genskabt matches.

Og mens folk forsøger at få deres digitale romantiske liv tilbage på skinner, har The Wire regnet på, hvad nedbruddet har kostet Facebook i reklameomsætning.

Her lyder Facebooks tab ifølge netmediet på 2,3 millioner kroner.

Læs også:

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere