BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Facebook-nedbrud river populære Tinder med i faldet

Brugere af dating-tjenesten Tinder blev hårdt ramt, da Facebook i går havde et mindre nedbrud. Læs her, hvad Tinder nu opfordrer sine brugere til for at komme tilbage i kærlighedskampen.

I går aftes var den sociale medietjeneste Facebook nede i en lille halv times tid, hvilket ifølge Facebook skyldtes 'en ændring af infrastruktur-konfigurationen'.

Nedbruddet ramte mere end vennernes statusopdateringer og deres videoer med kattekillinger.

For også dating-tjenesten Tinder med omkring 10 millioner brugere blev hevet med i faldet.

Oven på nedbruddet rapporterer flere Tinder-brugere, at alle deres kontakter og korrespondancer med potentielle dating-partnere er forsvundet.

Det skriver The Wire.

Går amok på Twitter

Tinder-tjenesten er dybt integreret med Facebook og baserer sin tjeneste på folks billeder og deres interesser via det sociale medie.

Nedbruddet har fået folk til tasterne på et andet socialt medie, Twitter, hvor en Tinder-bruger blandt andre tweeter om sin frustration på følgende humoristiske måde:

"Hvad helvede? Tinder er crashet, og jeg har mistet alle mine matches. Hvordan skal jeg ellers finde en potentiel kone?"


En anden bruger skriver, at han med nedbruddet lige har mistet hovedparten af kvindelig kontakt i sit liv.

En tredje bruger opsummerer nedbruddet på følgende måde:

"Facebook går ned. Tinder går ned. Alle matches forsvinder, og Tinder-brugerne går amok til højre og venstre."

"Facebook goes down. Tinder goes down. All matches disappear. Tinderites are freaking out left right and centre. #endoftheworld"

Sådan får du kontakterne igen
Tinder erkender, at nedbruddet har forårsaget problemer for datingtjenesten.

Vicepræsident Rosette Pambakian fra Tinder forklarer til The Wire, at problemerne er blevet løst, men der stadig kan være folk, der er uden deres kontakter.

Hun opfordrer disse folk til at logge ud af mobil-app'en og ind igen for at få genskabt matches.

Og mens folk forsøger at få deres digitale romantiske liv tilbage på skinner, har The Wire regnet på, hvad nedbruddet har kostet Facebook i reklameomsætning.

Her lyder Facebooks tab ifølge netmediet på 2,3 millioner kroner.

Læs også:

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere