Artikel top billede

Facebook-nedbrud river populære Tinder med i faldet

Brugere af dating-tjenesten Tinder blev hårdt ramt, da Facebook i går havde et mindre nedbrud. Læs her, hvad Tinder nu opfordrer sine brugere til for at komme tilbage i kærlighedskampen.

I går aftes var den sociale medietjeneste Facebook nede i en lille halv times tid, hvilket ifølge Facebook skyldtes 'en ændring af infrastruktur-konfigurationen'.

Nedbruddet ramte mere end vennernes statusopdateringer og deres videoer med kattekillinger.

For også dating-tjenesten Tinder med omkring 10 millioner brugere blev hevet med i faldet.

Oven på nedbruddet rapporterer flere Tinder-brugere, at alle deres kontakter og korrespondancer med potentielle dating-partnere er forsvundet.

Det skriver The Wire.

Går amok på Twitter

Tinder-tjenesten er dybt integreret med Facebook og baserer sin tjeneste på folks billeder og deres interesser via det sociale medie.

Nedbruddet har fået folk til tasterne på et andet socialt medie, Twitter, hvor en Tinder-bruger blandt andre tweeter om sin frustration på følgende humoristiske måde:

"Hvad helvede? Tinder er crashet, og jeg har mistet alle mine matches. Hvordan skal jeg ellers finde en potentiel kone?"


En anden bruger skriver, at han med nedbruddet lige har mistet hovedparten af kvindelig kontakt i sit liv.

En tredje bruger opsummerer nedbruddet på følgende måde:

"Facebook går ned. Tinder går ned. Alle matches forsvinder, og Tinder-brugerne går amok til højre og venstre."

"Facebook goes down. Tinder goes down. All matches disappear. Tinderites are freaking out left right and centre. #endoftheworld"

Sådan får du kontakterne igen
Tinder erkender, at nedbruddet har forårsaget problemer for datingtjenesten.

Vicepræsident Rosette Pambakian fra Tinder forklarer til The Wire, at problemerne er blevet løst, men der stadig kan være folk, der er uden deres kontakter.

Hun opfordrer disse folk til at logge ud af mobil-app'en og ind igen for at få genskabt matches.

Og mens folk forsøger at få deres digitale romantiske liv tilbage på skinner, har The Wire regnet på, hvad nedbruddet har kostet Facebook i reklameomsætning.

Her lyder Facebooks tab ifølge netmediet på 2,3 millioner kroner.

Læs også:

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere