Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Facebook-nedbrud river populære Tinder med i faldet

Brugere af dating-tjenesten Tinder blev hårdt ramt, da Facebook i går havde et mindre nedbrud. Læs her, hvad Tinder nu opfordrer sine brugere til for at komme tilbage i kærlighedskampen.

I går aftes var den sociale medietjeneste Facebook nede i en lille halv times tid, hvilket ifølge Facebook skyldtes 'en ændring af infrastruktur-konfigurationen'.

Nedbruddet ramte mere end vennernes statusopdateringer og deres videoer med kattekillinger.

For også dating-tjenesten Tinder med omkring 10 millioner brugere blev hevet med i faldet.

Oven på nedbruddet rapporterer flere Tinder-brugere, at alle deres kontakter og korrespondancer med potentielle dating-partnere er forsvundet.

Det skriver The Wire.

Går amok på Twitter

Tinder-tjenesten er dybt integreret med Facebook og baserer sin tjeneste på folks billeder og deres interesser via det sociale medie.

Nedbruddet har fået folk til tasterne på et andet socialt medie, Twitter, hvor en Tinder-bruger blandt andre tweeter om sin frustration på følgende humoristiske måde:

"Hvad helvede? Tinder er crashet, og jeg har mistet alle mine matches. Hvordan skal jeg ellers finde en potentiel kone?"


En anden bruger skriver, at han med nedbruddet lige har mistet hovedparten af kvindelig kontakt i sit liv.

En tredje bruger opsummerer nedbruddet på følgende måde:

"Facebook går ned. Tinder går ned. Alle matches forsvinder, og Tinder-brugerne går amok til højre og venstre."

"Facebook goes down. Tinder goes down. All matches disappear. Tinderites are freaking out left right and centre. #endoftheworld"

Sådan får du kontakterne igen
Tinder erkender, at nedbruddet har forårsaget problemer for datingtjenesten.

Vicepræsident Rosette Pambakian fra Tinder forklarer til The Wire, at problemerne er blevet løst, men der stadig kan være folk, der er uden deres kontakter.

Hun opfordrer disse folk til at logge ud af mobil-app'en og ind igen for at få genskabt matches.

Og mens folk forsøger at få deres digitale romantiske liv tilbage på skinner, har The Wire regnet på, hvad nedbruddet har kostet Facebook i reklameomsætning.

Her lyder Facebooks tab ifølge netmediet på 2,3 millioner kroner.

Læs også:

De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.