Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Gigantisk CMS-brøler hos DR: Udsender SMS-nyhed om valg ved en fejl

DR er ved en fejl kommet til at udsende en SMS med nyheden om, at danskerne skal til valg - selvom Helle Thorning-Schmidt endnu ikke har udskrevet det.

Ups!

Det ord har en eller anden person hos DR i dag formentlig sagt en gang eller to. 

DR er nemlig ved en fejl kommet til at udskrive valg i Danmark.

"Der blev tidligere i dag sendt en SMS-besked ud om, at statsministeren har udskrevet valg. Det var en fejl," lyder det nu ganske kort på Statsradiofoniens hjemmeside. 

"DR er i gang med at teste et nyt CMS-system, som skal gøre dr.dk endnu bedre. I den forbindelse blev en sms-besked ved en fejl send ud på 1212."

"DR beklager meget. Vi er i fuld gang med finde årsagen til fejlen," står der videre.

Ifølge DR-SMS'en skulle der være valg i Danmark den 9. juni - men det var altså kun CMS'et, der udskrev det valg, da Helle Thorning-Schmidt endnu ikke har selv meddelt den konkrete dato.

Christian Lindhardt, redaktionschef for DR Nyheder, forklarer om valg-brøleren til dr.dk:

"Der er sket en meget beklagelig fejl i forbindelse med, at vi er i gang med at indføre et nyt web-system. Mange af vores medarbejdere er ved at blive uddannet til det nye system, og i den forbindelse er en meget ulykkelig medarbejder ved en fejl kommet til at logge forkert ind, så det der skulle have været en øvelse røg ud til de mange danskere, der abonnerer på vores nyheds-SMS'er."

Computerworld kan i øvrigt oplyse, at der senest skal være valg i Danmark den 14. september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere