Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Gigantisk CMS-brøler hos DR: Udsender SMS-nyhed om valg ved en fejl

DR er ved en fejl kommet til at udsende en SMS med nyheden om, at danskerne skal til valg - selvom Helle Thorning-Schmidt endnu ikke har udskrevet det.

Ups!

Det ord har en eller anden person hos DR i dag formentlig sagt en gang eller to. 

DR er nemlig ved en fejl kommet til at udskrive valg i Danmark.

"Der blev tidligere i dag sendt en SMS-besked ud om, at statsministeren har udskrevet valg. Det var en fejl," lyder det nu ganske kort på Statsradiofoniens hjemmeside. 

"DR er i gang med at teste et nyt CMS-system, som skal gøre dr.dk endnu bedre. I den forbindelse blev en sms-besked ved en fejl send ud på 1212."

"DR beklager meget. Vi er i fuld gang med finde årsagen til fejlen," står der videre.

Ifølge DR-SMS'en skulle der være valg i Danmark den 9. juni - men det var altså kun CMS'et, der udskrev det valg, da Helle Thorning-Schmidt endnu ikke har selv meddelt den konkrete dato.

Christian Lindhardt, redaktionschef for DR Nyheder, forklarer om valg-brøleren til dr.dk:

"Der er sket en meget beklagelig fejl i forbindelse med, at vi er i gang med at indføre et nyt web-system. Mange af vores medarbejdere er ved at blive uddannet til det nye system, og i den forbindelse er en meget ulykkelig medarbejder ved en fejl kommet til at logge forkert ind, så det der skulle have været en øvelse røg ud til de mange danskere, der abonnerer på vores nyheds-SMS'er."

Computerworld kan i øvrigt oplyse, at der senest skal være valg i Danmark den 14. september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere