Foto: Asus

Asus' prisvenlige smartwatch er lige på trapperne

Et nyt digitalur fra Asus ligger i den billige ende, men byder alligevel på mange valgmuligheder. Læs her, hvad det koster, og hvornår det kommer.

Asus løftede en lille smule af sløret for firmaets smartwatch ZenWatch 2 på Computex-messen i juni.

Men det er først nu, at virksomheden kommer med de nyttige oplysninger om produktet.

Asus fortæller nemlig, at uret kommer på hylderne i Europa i oktober.

Samtidig afslører Asus en anden vigtig detalje, nemlig prisen.

Den bliver på 149 euro, hvilket svarer til 1.111 kroner i skrivende stund.

Hvad den endelige pris ender på i Danmark, er ikke helt fastlagt, men uret ligger i den billige ende af skalaen.

Læs også: Topdyrt kineser-smartwatch på vej til Danmark - vil være Apple-konkurrent

Det får du for pengene
På hardware-siden kommer ZenWatch 2 med en Snapdragon 400-processor, som man også kan findes i væsentlig mere bekostelige ure som eksempelvis LG Watch Urbane.

Asus har også lagt stor fokus på, at der er noget at vælge mellem for køberne.

Uret kommer således i 18 forskellige farve- og materialesammensætninger og med 50 forskellige digitale urskiver, der frit kan veksles mellem.

Ligeledes er der en "FaceDesigner"-app, der gør det muligt at udvikle sine egne urskiver.

Urkassen er i rustfrit stål, og den kan erhverves i sølv, grå og guld.

Uret kommer i to forskellige størrelser, der passer til henholdsvis 18 og til 22 millimeter ur-remme.

For at skabe associationer til et traditionelt ur er kassen forsynet med en krone, der ikke anvendes til at trække uret op, men til at bladre mellem apps.

Læs også: Google rykker tættere på Apple: Android Wear-ure virker nu sammen med iPhone

Hurtig-oplader
I lighed med de øvrige konkurrenter har ZenWatch-folkene også bygget sensorer, der kan registrere dine aktiviteter, ind i uret.

Uret er integreret ind i Asus' egenudviklede mobilgrænsesnit ZenUI, der lader ur-brugerne benytte firmaets mobil-apps, der er blevet tilpasset til urets grænseflade.

Mere interessant er det, at uret har fået et bedre batteri og en magnetisk lader, der kan placeres uden på uret, og som ifølge Asus' forkorter ladetiden.

En halv opladning - eller en dag forbrug - kan klares på 36 minutter, lover firmaet.

Læs også:
Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches

Her er Samsungs nye smartwatch

Salget af Apple Watch styrtdykker: Faldet med 90 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.