Artikel top billede

Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches

IFA-messen er over os. Her har du en oversigt over nogle af de fedeste nyheder.

Hver uge kommer der et hav af technyheder, som vi ikke altid når at se på. Specielt i denne uge, hvor Europas store computermesse, IFA, løber af stablen.

Derfor samler vi nu op, så du kan få et indblik i de nyheder, der er kommet.

Parrot Zik 3.0 - trådløs på alle måder

Franske Parrot lever af at lave lidt af hvert.

Ud over droner og systemer til biler, så laver Parrot også Zik-serien af trådløse headset. Og nu er Zik 3 blevet lanceret.

Det smarte ved Zik 3 er, at du nu ikke engang behøver tilslutte et stik for at oplade headsettet.

Der er indbygget trådløs opladning, lige som der selvfølgelig er bluetooth, som kan forbindes med din telefon.

Du behøver altså ikke at tilslutte nogen form for stik til og fra headsettet. Batterilevetiden er desuden på cirka 18 timer, skriver Parrot.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men forvent en pris under 2.500 kroner.

Samsung Gear S2 - lækkert smartwatch fra Samsung

Vi har tidligere banket Samsung i vore anmeldelser for at lave smartwatches, som enten lignede noget, som var løgn, eller som kørte et system med for mange mangler.

Men Samsung Gear S2 ser meget spændende ud, hvis du overvejer et nyt smartwatch. Det er i hvert fald et af de smartwatches, som uden tvivl er bedst designet.

Uret kører stadig Tizen, Samsungs eget system, men ser ud til at fungere langt bedre end tidligere.

Desuden er uret for en gang skyld mulig at bruge med andre Android-enheder end blot Samsungs egne.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt ud over, at der kommer en Wi-Fi-version i oktober.

Ideapad MIIX 700 - en Surface-klon

Microsofts Surface-serie er begyndt at blive en succes for det Redmondske selskab. Så meget at Lenovo har lavet en Surface-klon, som er så Surface'sk, at det umuligt kan være et tilfælde.

Ideapad MIIX 700 er en flad tablet, med skrånene kanter og en kickstand på bagsiden med samme system, som hængslen på en Lenovo Yoga Pro 3.

Til den kan der sættes et tastatur-cover a la Type Cover fra Surface-serien. Lenovos er blot lidt tykkere, men potentielt også bedre at skrive på.

Ideapad MIIX 700 har både en Skylake-processor i m-serien, potentielt 8 gigabyte ram og mulighed for Intels RealSense 3D-kamera, så du kan bruge Windows Hello.

Ideapad MIIX 700 udkommer globalt i november til en amerikansk pris på 700 dollars.

Asus GX700 er en tynd bærbar med vandkøler

Asus har længe lavet nogle ganske udmærkede gamer-bærbare med sloganet "Republic of Gamers", men den nyeste model slår måske alle rekorder for, hvad der er ekstremt.

Imens der endnu ikke er mange detaljer endnu for Asus' GX700-system, så er det en gamer-bærbar, som kan benyttes som en bærbar på farten - med en 4K-skærm på 17-tommer - sammen med et Nvidia grafikkort.

Sammen med computeren følger der så en ekstern køleradiator med, som sættes til computeren, som var det en dockingstation.

Det skulle forventeligt køle computeren mere ned, hvilket betyder at grafikkort og processer kan give det mere af den livsnødvenlige gamer-juice, som gamere længes efter.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men Alienware laver allerede et lignende system, hvor du med en bærbar kan tilslutte et eksternt grafikkort.

Huawei Mate S er en billig, men lækker iPhone-klon

Huawei kan ikke beskyldes for at være originale, selvom det kinesiske firma nok vil sige det modsatte. I hvert fald ikke hvis vi snakker om Mate S.

Det er Huaweis nye flagskibsmodel, som blandt andet kommer i en version, som har en funktion, der både virker som og hedder det samme som Apples nye Force Touch, som du finder på Apple Watch.

Telefonen er en 5,5-tommer AMOLED Full HD-telefon med Huaweis egen Kirin-processor.

Telefonen er prissat til 5.199 kroner i Danmark med en lanceringsdato i november.

Læs også: Samsung vil brygge din kaffe, trække dine gardiner fra og tænde din radio.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere