Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches

IFA-messen er over os. Her har du en oversigt over nogle af de fedeste nyheder.

Hver uge kommer der et hav af technyheder, som vi ikke altid når at se på. Specielt i denne uge, hvor Europas store computermesse, IFA, løber af stablen.

Derfor samler vi nu op, så du kan få et indblik i de nyheder, der er kommet.

Parrot Zik 3.0 - trådløs på alle måder

Franske Parrot lever af at lave lidt af hvert.

Ud over droner og systemer til biler, så laver Parrot også Zik-serien af trådløse headset. Og nu er Zik 3 blevet lanceret.

Det smarte ved Zik 3 er, at du nu ikke engang behøver tilslutte et stik for at oplade headsettet.

Der er indbygget trådløs opladning, lige som der selvfølgelig er bluetooth, som kan forbindes med din telefon.

Du behøver altså ikke at tilslutte nogen form for stik til og fra headsettet. Batterilevetiden er desuden på cirka 18 timer, skriver Parrot.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men forvent en pris under 2.500 kroner.

Samsung Gear S2 - lækkert smartwatch fra Samsung

Vi har tidligere banket Samsung i vore anmeldelser for at lave smartwatches, som enten lignede noget, som var løgn, eller som kørte et system med for mange mangler.

Men Samsung Gear S2 ser meget spændende ud, hvis du overvejer et nyt smartwatch. Det er i hvert fald et af de smartwatches, som uden tvivl er bedst designet.

Uret kører stadig Tizen, Samsungs eget system, men ser ud til at fungere langt bedre end tidligere.

Desuden er uret for en gang skyld mulig at bruge med andre Android-enheder end blot Samsungs egne.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt ud over, at der kommer en Wi-Fi-version i oktober.

Ideapad MIIX 700 - en Surface-klon

Microsofts Surface-serie er begyndt at blive en succes for det Redmondske selskab. Så meget at Lenovo har lavet en Surface-klon, som er så Surface'sk, at det umuligt kan være et tilfælde.

Ideapad MIIX 700 er en flad tablet, med skrånene kanter og en kickstand på bagsiden med samme system, som hængslen på en Lenovo Yoga Pro 3.

Til den kan der sættes et tastatur-cover a la Type Cover fra Surface-serien. Lenovos er blot lidt tykkere, men potentielt også bedre at skrive på.

Ideapad MIIX 700 har både en Skylake-processor i m-serien, potentielt 8 gigabyte ram og mulighed for Intels RealSense 3D-kamera, så du kan bruge Windows Hello.

Ideapad MIIX 700 udkommer globalt i november til en amerikansk pris på 700 dollars.

Asus GX700 er en tynd bærbar med vandkøler

Asus har længe lavet nogle ganske udmærkede gamer-bærbare med sloganet "Republic of Gamers", men den nyeste model slår måske alle rekorder for, hvad der er ekstremt.

Imens der endnu ikke er mange detaljer endnu for Asus' GX700-system, så er det en gamer-bærbar, som kan benyttes som en bærbar på farten - med en 4K-skærm på 17-tommer - sammen med et Nvidia grafikkort.

Sammen med computeren følger der så en ekstern køleradiator med, som sættes til computeren, som var det en dockingstation.

Det skulle forventeligt køle computeren mere ned, hvilket betyder at grafikkort og processer kan give det mere af den livsnødvenlige gamer-juice, som gamere længes efter.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men Alienware laver allerede et lignende system, hvor du med en bærbar kan tilslutte et eksternt grafikkort.

Huawei Mate S er en billig, men lækker iPhone-klon

Huawei kan ikke beskyldes for at være originale, selvom det kinesiske firma nok vil sige det modsatte. I hvert fald ikke hvis vi snakker om Mate S.

Det er Huaweis nye flagskibsmodel, som blandt andet kommer i en version, som har en funktion, der både virker som og hedder det samme som Apples nye Force Touch, som du finder på Apple Watch.

Telefonen er en 5,5-tommer AMOLED Full HD-telefon med Huaweis egen Kirin-processor.

Telefonen er prissat til 5.199 kroner i Danmark med en lanceringsdato i november.

Læs også: Samsung vil brygge din kaffe, trække dine gardiner fra og tænde din radio.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.