Artikel top billede

Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches

IFA-messen er over os. Her har du en oversigt over nogle af de fedeste nyheder.

Hver uge kommer der et hav af technyheder, som vi ikke altid når at se på. Specielt i denne uge, hvor Europas store computermesse, IFA, løber af stablen.

Derfor samler vi nu op, så du kan få et indblik i de nyheder, der er kommet.

Parrot Zik 3.0 - trådløs på alle måder

Franske Parrot lever af at lave lidt af hvert.

Ud over droner og systemer til biler, så laver Parrot også Zik-serien af trådløse headset. Og nu er Zik 3 blevet lanceret.

Det smarte ved Zik 3 er, at du nu ikke engang behøver tilslutte et stik for at oplade headsettet.

Der er indbygget trådløs opladning, lige som der selvfølgelig er bluetooth, som kan forbindes med din telefon.

Du behøver altså ikke at tilslutte nogen form for stik til og fra headsettet. Batterilevetiden er desuden på cirka 18 timer, skriver Parrot.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men forvent en pris under 2.500 kroner.

Samsung Gear S2 - lækkert smartwatch fra Samsung

Vi har tidligere banket Samsung i vore anmeldelser for at lave smartwatches, som enten lignede noget, som var løgn, eller som kørte et system med for mange mangler.

Men Samsung Gear S2 ser meget spændende ud, hvis du overvejer et nyt smartwatch. Det er i hvert fald et af de smartwatches, som uden tvivl er bedst designet.

Uret kører stadig Tizen, Samsungs eget system, men ser ud til at fungere langt bedre end tidligere.

Desuden er uret for en gang skyld mulig at bruge med andre Android-enheder end blot Samsungs egne.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt ud over, at der kommer en Wi-Fi-version i oktober.

Ideapad MIIX 700 - en Surface-klon

Microsofts Surface-serie er begyndt at blive en succes for det Redmondske selskab. Så meget at Lenovo har lavet en Surface-klon, som er så Surface'sk, at det umuligt kan være et tilfælde.

Ideapad MIIX 700 er en flad tablet, med skrånene kanter og en kickstand på bagsiden med samme system, som hængslen på en Lenovo Yoga Pro 3.

Til den kan der sættes et tastatur-cover a la Type Cover fra Surface-serien. Lenovos er blot lidt tykkere, men potentielt også bedre at skrive på.

Ideapad MIIX 700 har både en Skylake-processor i m-serien, potentielt 8 gigabyte ram og mulighed for Intels RealSense 3D-kamera, så du kan bruge Windows Hello.

Ideapad MIIX 700 udkommer globalt i november til en amerikansk pris på 700 dollars.

Asus GX700 er en tynd bærbar med vandkøler

Asus har længe lavet nogle ganske udmærkede gamer-bærbare med sloganet "Republic of Gamers", men den nyeste model slår måske alle rekorder for, hvad der er ekstremt.

Imens der endnu ikke er mange detaljer endnu for Asus' GX700-system, så er det en gamer-bærbar, som kan benyttes som en bærbar på farten - med en 4K-skærm på 17-tommer - sammen med et Nvidia grafikkort.

Sammen med computeren følger der så en ekstern køleradiator med, som sættes til computeren, som var det en dockingstation.

Det skulle forventeligt køle computeren mere ned, hvilket betyder at grafikkort og processer kan give det mere af den livsnødvenlige gamer-juice, som gamere længes efter.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men Alienware laver allerede et lignende system, hvor du med en bærbar kan tilslutte et eksternt grafikkort.

Huawei Mate S er en billig, men lækker iPhone-klon

Huawei kan ikke beskyldes for at være originale, selvom det kinesiske firma nok vil sige det modsatte. I hvert fald ikke hvis vi snakker om Mate S.

Det er Huaweis nye flagskibsmodel, som blandt andet kommer i en version, som har en funktion, der både virker som og hedder det samme som Apples nye Force Touch, som du finder på Apple Watch.

Telefonen er en 5,5-tommer AMOLED Full HD-telefon med Huaweis egen Kirin-processor.

Telefonen er prissat til 5.199 kroner i Danmark med en lanceringsdato i november.

Læs også: Samsung vil brygge din kaffe, trække dine gardiner fra og tænde din radio.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere