Nu åbner dørene til Computerworld Summit 2016: Det kan du opleve

I dag afholdes Computerworld Summit 2016. Det bliver den hidtil største udgave af it-konferencen for både it-ledere, it-professionelle og hele den danske it-branche. Du kan stadig nå at deltage - og det er gratis.

Computerworld Summit 2016, der i dag finder sted i København, bliver den hidtil største udgave af konferencen, der nu har været afholdt tre år i træk.

Der ventes op mod 600 deltagere, når it-beslutningstagere, it-professionelle og it-leverandører mødes på SAS Radisson Blu Scandinavia på Amager.

"Det bliver den hidtil største udgave af Summit. Vi har flere talere end nogensinde - over 20 indlæg og tre forskellige spor. Og vi har også flere udstillere end nogensinde," siger Maibritt Møller, eventchef på Computerworld.

Computerworld Summit tager udgangspunkt i, at den teknologiske innovation buldrer afsted, og at nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke dit arbejde, din organisation og din forretning.

Se hele programmet for Computerworld Summit.

På dagens Summit kan du blandt andet høre en række internationale talere og deltage i spændende debatter og round tables.

Blandt keynotetalerne er serieentreprenør Mark Curtis, der taler om 'living services.' 

Peter Lorentzon, der er vice president Volvo Car Group, giver et indblik i udviklingen af fremtidens digitale biler. 

Bliv også opdateret på det aktuelle trusselsbillede af Thomas Kristmar fra Forsvarets Efterretningstjeneste, Center for Cybersikkerhed.

Du kan stadig nå det
Computerworld Summit 2016 byder desuden på en række indlæg om de nye trends inden for digital innovation, disruption, data analytics, sikkerhed, mobility og meget andet.

Summit slutter først sidst på dagen, og der er fortsat få pladser tilbage, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi.

Se hele programmet for Computerworld Summit.

Følg også Computerworld Summit på Twitter på #cwsummitPremium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.