Artikel top billede

Få en frisk begyndelse på det nye år: Her har du 11 fede it-stillinger, som er ledige netop nu

Spring ind i det nye år med et nyt job på hånden. Computerworld har fundet 11 attraktive it-job, der er ledige netop nu.

Drømmer du om at springe ind i det nye år med et nyt job og fornyet skub i karrieren?

Så bør du måske kaste et blik på disse 11 akutelle it-jobopslag, som Computerworld og vores søster-virksomhed it-jobbank har fundet.

Blandt de 11 jobopslag finder du interessante job hos Forsvarets Efterretningstjeneste, DR og Nemlig.com

1. Forsvarets Efterretningstjeneste søger it-sikkerhedsspecialist

Sted: København.

Forsvarets Efterretningstjeneste leder efter en nyuddannet it-sikkerhedspecialist, der skal arbejde med IoT og ICS. 

Du bliver en del af et nystartet team, der har som hovedopgave at undersøge, hvordan man kan angribe vigtige systemer, som det digitale Danmark er afhængig af. For ifølge Forsvarets Efterretningstjenste er det den bedste måde at finde ud af, hvordan man bedst beskytter systemerne. 

Som ansat i FET's team vil du derfor skulle have fokus på at pen-teste, skrive sårbarhedsanalyser og give teknisk sparring til FET's rådgivningsafdeling.

Du kan læse hele stillingsopslaget her

2. DR søger PHP-udvikler

Sted: København. 

DR søger php-udviklere, som har flair og forståelse for at udvikle større PHP-løsninger med en sund arkitektur, hvor API'er og microservice-tilgang er en integreret del af arbejdet.

DR.dk har mere end en halv million daglige besøgende, der alle er afhængige af din og dine kollegaers arkitektoniske design og opbygning. 

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

3. Nemlig.com søger erfaren IT-driftstekniker

Sted: Brøndby. 

Brænder du for it-drift og for at optimere store it-systemer i en virksomhed i hastig vækst, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Microsoft-klientplatformen? 

Så er det måske dig, som e-supermarkedet Nemlig.com leder efter. 

Som it-driftstekniker hos Nemlig.com får du ansvaret for at sikre en stabil og velfungerende server- og klientplatform, der giver høj brugertilfredshed og for at minimere behovet for efterfølgende support.

Dette indebærer blandt andet, at du får det udførende ansvar for klientplatformen, hvilket omfatter overgangen fra terminal-servere til mere domain-baserede computere.
 
Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med Nemlig.coms servere og kontrol af VMware-miljøet. Derudover vil du komme til at assistere med konfiguration og opsætning af netværksudstyr, samt deltage i it-udviklingsafdelingens projekter.

Læs hele jobopslaget her.

4. Obviux søger applikationsudviklere

Sted: Frederiksberg

Frederiksberg-virksomheden Obviux søger to applikationsudviklere til et projekt, som virksomheden udfører for Dong Energy. 

Obviux skal bygge den grundlæggende funktionalitet i Dongs nye system, tilføje kreative og innovative forbedringer til eksisterende arbejdsgange og gennemføre en stor migrering af kunder. 

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

5. Ansvarlig for ProActive Hosting søges

Sted: København

ProActive Hosting søger en leder, der evner at udvikle, sælge, lede hostingydelser og følge dem til dørs. 

Virksomheden leder efter en ambitiøs og erfaren profil, som skal stå i spidsen for og videreudvikle ProActives hosting-forretning, der har base i København. 

ProActives hosting er 100 procent baseret på Microsoft Azure og inkluderer alle aspekter af drift og support. 

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

6. PFA Pension søger "test-arkitekt til DevOps team"

Sted: København

PFA Pension leder efter en test-arkitekt til virksomhedens DevOps-team. 

For at komme i betragtning til jobbet, skal du have en mellemlang eller lang uddannelse inden for it. 

Derudover skal du have stor erfaring med flere af disse områder: udvikling (.Net eller Java), testautomatisering, unittest, automatiseret accepttest og test-driven development. Du bør ligeledes have erfaring med iterativ udvikling (Lean/Agile), og du har muligvis allerede kendskab til DevOps samt et godt testteoretisk fundament og gerne en ISTQB certificering.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

7. Systematic A/S søger udviklere til fremtidens Borgerjournal

Sted: Århus

Århus-virksomheden Systematic søger i øjeblikket en udvikler, der bliver en vigtig brik i arbejdet med at udvikle Borgerjournalen Columna Cura til de danske kommuner. 

I dit arbejde er kunden og slutbrugerne en stor del af din hverdag, og du får mulighed for at gøre en forskel for brugerne af Columna Cura ved sætte dit aftryk på den færdige løsning.

Ifølge Systematic bliver du en del af et agilt og selvkørende team med dygtige kolleger, hvor du får ansvar for en bred vifte af udviklingsrelaterede opgaver.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

8. Solvo it søger exchange/Office 365 seniorkonsulent

Sted: Skovlunde

It-virksomheden Solve it søger en Exchange/Office 365-seniorkonsulent, der kommer til at indgå i et erfarent team af konsulenter.

Arbejdspladsen bliver med base på solvo it's kontor i Skovlunde. Du arbejder i stillingen med de nyeste teknologier og udstyr, og du bliver kørende konsulent med alsidig kundeportefølje.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

9. Flatirons Danmark A/S søger senior software engineer

Sted: Birkerød

Flatirons Danmark søger en senior software engineer, der kommer til at arbejde med opgaver, der har afgørende betydning for virksomhedens kunder. 

Blandt Flatirons kunder finder vi virksomheder som Rolls-Royce, Saab samt flyselskaber som British Airways, American Airlines og Lufthansa.

Dit job bliver at rådgive og vejlede kunderne om, hvordan de reducerer kompleksiteten omkring deres livsvigtige data, og hvordan de kan leve op til internationalt anerkendte dokumentationsstandarder.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

10. Lessor A/S søger Udvikler til Microsoft Dynamics NAV

Sted: Allerød

It-virksomheden Lessor søger en udvikler, der skal stå for vedligeholdelsen og videreudviklingen af virksomhedens Human Resource Suite til Microsoft Dynamics NAV. 

Som ny udvikler hos Lessor bliver du en del af det daglige arbejde med udvikling af virksomhedens it-løsninger inden for løn, tidsregistrering og HR. 

Du kan læse hele stillingsopslaget her.

11. Zmags søger IT Operations Manager

Sted: København

Det globale tech-selskab Zmags søger en it-operations manager, der skal stå spidsen for virksomhedens globale team af DevOps-ingeniører.

Som kommende operations manager hos Zmag kommer du til at indgå i virksomhedens ledelsesteam, og du kommer til at samarbejde med andre ledere om udvikling og kvalitetssikring.

Dit team vil bestå af tre ingeniører, hvor af de to sidder i Danmarks, mens den sidste sidder i Boston, USA.

Du kan læse hele stillingsopslaget her.


Flere artikler om Job & Karriere

Stor efterspørgsel efter sikkerheds-folk: Her er 10 sikkerhedsstillinger, som du kan søge nu

Spændende steder som Politiets Efterretningstjeneste, Netcompany og Region Midtjylland er lige nu på jagt efter it-sikkerhedsfolk.

Her er 10 ledige netværksstillinger: Sønderjysk virksomhed lokker it-konsulenter med løfte om ubegrænset kage-budget
Er du på jagt efter et nyt job som it-projektleder? Vi har fundet 10 spændende job til dig, der er ledige netop nu
1 Er du udkig efter et job som .net-udvikler? Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge i påskeferien

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud
Efter to år med solide overskud lander IBM Danmark igen underskud i millionklassen i Danmark, hvor omsætningen dykker med 315 milloner kroner. Driftresultatet er næsten halveret i en tid, hvor IBM gør klar til at splitte selskabet op i to.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.