Artikel top billede

Rivaler klar til at tage imod utilfredse YouSee-kunder efter kæmpe-nedbrud

YouSee-konkurrenter erklærer sig klar til at tage imod YouSee-kunder, der vil forlade selskabet efter det store tv-nedbrud nytårsaftensdag. "

YouSee-rivalerne Boxer og Waoo er klar til at tage imod de YouSee-kunder, der efter de seneste dages nedbrud og problemer vil forlade selskabet.

Direktør i Boxer, Ulf Lund, siger dog til Børsen, at Boxer ikke har planer om at gå aktivt på jagt efter de utilfredse YouSee-kunder.

"Man føler sig lidt som en gravrøver, hvis man går ud og hoverer. Det skal man ikke gøre. Ingen er skadefro over det her. Den fejl, som YouSee har været udsat for, kunne jo være sket for os andre også. Men når det er sagt, så er den kolde analyse, at selvfølgelig kommer det til at koste YouSee kunder. Og selvfølgelig kommer vi til at få nogle kunder på den konto," siger Ulf Lund til Børsen.

Samme melding kommer fra Waoo.

Her siger direktør Jørgen Steensgaard til Børsen, at Waoo med YouSee-nedbruddet har mulighed for at komme i dialog med mulige kunder, som ellers slet ikke har været på udkig efter en ny udbyder, men som nu har fået nok.

Her tænker han ikke mindst på de mange antenneforeninger, der i dag anvender YouSee.

"På den lidt længere bane kommer det her til at hjælpe vores sælgere med at argumentere for, at vi kan gøre det bedre på tv," siger Jørgen Steensgaard til Børsen.

YouSee er Danmarks største udbyder af de såkaldte fælles tv-løsninger til eksempelvis boligforeninger, antenneforeninger og lignende.

Som den dominerende spiller på markedet er YouSee således ofte det første og oplagte valg for ikke mindst eksisterende kunder, der ikke på den måde overvejer at skifte, hvis løsningen fungerer. Men også samtidig plaget af en vis frustration blandt mange brugere, der føler sig låst af antenneforeningens valg.

YouSees tv-netværk brød sammen nytårsaftensdag få timer før dronningens nytårstale i et kæmpe nedbrud, der betød, at YouSee-teknikere manuelt måtte genstarte 33 sendestationer landet over, mens mere end million husstande ventede på at få signalet tilbage.

Efter flere dages genopretning og undersøgelse anholdte politiet torsdag en 51-årig mand, som er sigtet for sabotage.

Læs også:

YouSee blev angrebet nytårsaftensdag - kæmpe-nedbrud var ikke et uheld

51-årig mand anholdt for sabotage efter YouSee-kæmpenedbrud

Hvor er YouSees administrerende direktør? Er Jaap Postma forsvundet fra jordens overflade midt i selskabets alvorlige krise?

Her er YouSees kompensation: Gratis film resten af måneden

Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere