Artikel top billede

Rivaler klar til at tage imod utilfredse YouSee-kunder efter kæmpe-nedbrud

YouSee-konkurrenter erklærer sig klar til at tage imod YouSee-kunder, der vil forlade selskabet efter det store tv-nedbrud nytårsaftensdag. "

YouSee-rivalerne Boxer og Waoo er klar til at tage imod de YouSee-kunder, der efter de seneste dages nedbrud og problemer vil forlade selskabet.

Direktør i Boxer, Ulf Lund, siger dog til Børsen, at Boxer ikke har planer om at gå aktivt på jagt efter de utilfredse YouSee-kunder.

"Man føler sig lidt som en gravrøver, hvis man går ud og hoverer. Det skal man ikke gøre. Ingen er skadefro over det her. Den fejl, som YouSee har været udsat for, kunne jo være sket for os andre også. Men når det er sagt, så er den kolde analyse, at selvfølgelig kommer det til at koste YouSee kunder. Og selvfølgelig kommer vi til at få nogle kunder på den konto," siger Ulf Lund til Børsen.

Samme melding kommer fra Waoo.

Her siger direktør Jørgen Steensgaard til Børsen, at Waoo med YouSee-nedbruddet har mulighed for at komme i dialog med mulige kunder, som ellers slet ikke har været på udkig efter en ny udbyder, men som nu har fået nok.

Her tænker han ikke mindst på de mange antenneforeninger, der i dag anvender YouSee.

"På den lidt længere bane kommer det her til at hjælpe vores sælgere med at argumentere for, at vi kan gøre det bedre på tv," siger Jørgen Steensgaard til Børsen.

YouSee er Danmarks største udbyder af de såkaldte fælles tv-løsninger til eksempelvis boligforeninger, antenneforeninger og lignende.

Som den dominerende spiller på markedet er YouSee således ofte det første og oplagte valg for ikke mindst eksisterende kunder, der ikke på den måde overvejer at skifte, hvis løsningen fungerer. Men også samtidig plaget af en vis frustration blandt mange brugere, der føler sig låst af antenneforeningens valg.

YouSees tv-netværk brød sammen nytårsaftensdag få timer før dronningens nytårstale i et kæmpe nedbrud, der betød, at YouSee-teknikere manuelt måtte genstarte 33 sendestationer landet over, mens mere end million husstande ventede på at få signalet tilbage.

Efter flere dages genopretning og undersøgelse anholdte politiet torsdag en 51-årig mand, som er sigtet for sabotage.

Læs også:

YouSee blev angrebet nytårsaftensdag - kæmpe-nedbrud var ikke et uheld

51-årig mand anholdt for sabotage efter YouSee-kæmpenedbrud

Hvor er YouSees administrerende direktør? Er Jaap Postma forsvundet fra jordens overflade midt i selskabets alvorlige krise?

Her er YouSees kompensation: Gratis film resten af måneden

Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere