Artikel top billede

Medie: Apple vil annoncere nye Macbook-computere om to uger

Ifølge Bloomberg er Apple på vej med nye Macbook-computere med opdateret hardware

Apple har planlagt at opdatere hele sin Macbook-linje til den årlige udviklerkonference i starten af juni.

Det skriver Bloomberg via kilder hos Apple.

Ifølge Bloomberg vil opdateringen byde på Kaby Lake-processorer til Macbook Pro'en, ligesom Apple også arbejder på en hurtigere version af sin lille Macbook 12.

Apple skulle også være på vej med en opdateret version af sin Macbook Air-computer, da computeren, som er Apples billigste, stadig sælger overraskende godt, ifølge Bloombergs kilder.

Ingen af de opdaterede modeller vil få nyt design eller andre æstetiske ændringer. Selv en potentiel ny Macbook Air vil stadig beholde det gamle design samt den gamle skærm i en relativ lav opløsning.

Macbook Air har ikke skiftet udseende siden lanceringen for syv år siden.

Læs også: Efter fire måneders test af Apple Macbook: Flot skærm og vild batterilevetid - men alt for dyr

Gammel hardware

Apples Macbook-forretning har kun genereret 11 procent af Apples samlede omsætning, og det er hovedsageligt de loyale Mac-brugere, der har købt de nye Macbook Pro'er, der udkom i efteråret 2016.

Men allerede ved lancering var Macbook Pro'ens processor og indbyggede grafikkort forældet i forhold til konkurrerende produkter, hvilket har afholdt nogle fra at købe en ny Pro.

En opdatering af Apples Macbooks kommer i kølvandet på Microsofts lancering af Surface Laptop, som ifølge Microsoft skulle være 50 procent hurtigere end Apples Macbook Pro 13, men til en lavere pris - netop fordi Microsoft har valgt at benytte de nyeste af Intels processorer.

Læs også: Her er specifikationer og pris på den nye Surface Laptop - og de bedste alternativer

Sidst Apple introducerede nye computere ved sin udviklerkonference var i 2013, hvor Macbook Pro og en ny Macbook Air blev lanceret.

Læs også: Test: Der er altså ikke meget "pro" over Apples nye Macbook Pro 13 med Touch Bar




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere