Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Coop dropper mulig stævning af KMD efter 'god og konstruktiv dialog'

Et halvt år efter Coop var ude med hård kritik af KMD, er kritikken forstummet.

Det er kun få måneder siden, at supermarkedskæmpen Coop i kontante vendinger kritiserede KMD, der blandt andet står for lønudbetalinger til Coop, som har omkring 40.000 medarbejdere.

Men nu er kritikken forstummet, og Coop overvejer ikke længere at stævne KMD, som det ellers forlød dengang, skriver Fødevarewatch.

Ifølge Coop har KMD nemlig lagt sig i selen for at løse problemerne.

"Lønadministrationen kører mere gnidningsfrit, efter de [KMD, red] overtog det. De har sat flere folk på at få det løst. Det er helt på deres regning. Vi betaler ikke ekstra," siger kommunikationschef i Coop, Jens Juul Nielsen, til Fødevarewatch.

Han siger, at parterne har haft 'en god og konstruktiv dialog.'

'Alle vores it-problemer skyldes KMD'

I februar var tonen eller anderledes.

Dengang sagde koncernchef Peter Høgsted til Finans, at Coop oplevede ‘dårlige leverancer, manglende efterlevelse af aftaler, uprofessionalisme og stærkt kritisable samarbejdsforhold.'

Han sagde desuden, at alle Coops it-problemer skyldtes KMD.

Det kan du læse mere om her: Coop i hård kritik af KMD: Er skyld i alle it-problemerne og vil ikke erkende fejl.

Dengang sagde KMD-topchef Eva Berneke, at hun var overrasket over Coops kritik, og at hun ikke kunne genkende billedet.

Læs også:

KMD står i et slemt dilemma: Nu er der fri bane for de vrede kunder

Erstatningskrav for 1,6 milliarder kroner er ikke KMD-direktør Eva Bernekes største problem for tiden: "KMD har begivet sig ind på en rute, der er meget farlig"

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere