Artikel top billede

Nets-rival på ivrigt sommeropkøb i Norden: Tidobler antallet af ansatte

I løbet af sommeren har franske Worldline været på opkøbstogt i Norden. Med opkøbet af to selskaber understreger nets-konkurrenten sin tilstedeværelse på det nordiske marked og tidobler antallet af ansatte i regionen.

Sommer er for mange en tid med afslapning i haven, gang i grillen og tid til familien, ferieboligen eller fodbold i haven. 

Men for franske Worldline, der opererer på samme marked som Nets, er sommeren blevet brugt på at styrke selskabets position i Norden, skriver Børsen.

Virksomheden har nemlig købt både Digital River World Payment og First Data Baltikum. Med opkøbene går virksomheden fra at være repræsenteret i Norden af 30 mand til at være repræsenteret af 350 ansatte. 

Dermed sætter virksomheden en tyk streg under, at man er seriøs omkring sin tilstedeværelse i Norden, forklarer den nordiske salgschef Kim Hylling til Børsen.

"Vores investering er - med de kommende udvidelse - signifikant. For os, der i dag arbejder med hele det nordiske og baltiske område er dette stort og understreger, at Worldline sætter handling bag vores udtrykte ambitioner i Norden."

Tidligere på året var franskmændense topchef Gilles Grapinet i Danmark.

Her udtrykte han, at Worldline satser på at erobre det nordiske marked, der er en sort plet på kortet over det franske betalingsimperium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere