Artikel top billede

Nets-rival på ivrigt sommeropkøb i Norden: Tidobler antallet af ansatte

I løbet af sommeren har franske Worldline været på opkøbstogt i Norden. Med opkøbet af to selskaber understreger nets-konkurrenten sin tilstedeværelse på det nordiske marked og tidobler antallet af ansatte i regionen.

Sommer er for mange en tid med afslapning i haven, gang i grillen og tid til familien, ferieboligen eller fodbold i haven. 

Men for franske Worldline, der opererer på samme marked som Nets, er sommeren blevet brugt på at styrke selskabets position i Norden, skriver Børsen.

Virksomheden har nemlig købt både Digital River World Payment og First Data Baltikum. Med opkøbene går virksomheden fra at være repræsenteret i Norden af 30 mand til at være repræsenteret af 350 ansatte. 

Dermed sætter virksomheden en tyk streg under, at man er seriøs omkring sin tilstedeværelse i Norden, forklarer den nordiske salgschef Kim Hylling til Børsen.

"Vores investering er - med de kommende udvidelse - signifikant. For os, der i dag arbejder med hele det nordiske og baltiske område er dette stort og understreger, at Worldline sætter handling bag vores udtrykte ambitioner i Norden."

Tidligere på året var franskmændense topchef Gilles Grapinet i Danmark.

Her udtrykte han, at Worldline satser på at erobre det nordiske marked, der er en sort plet på kortet over det franske betalingsimperium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere