11 spændende udvikler-job, som er ledige lige nu hos Trackman, Vivino, Systematic og Vertica

Sidder du som it-udvikler og overvejer et jobskifte? Vi har fundet 11 interessante job-muligheder til dig.

Efterspørgslen efter gode udviklere er stor, og lige nu finder du mere end 150 ledige udvikler-job på it-jobbank.dk.

Herunder har vi fundet et lille udpluk, men finder du dem ikke interessante, så finder du hele listen med ledige udvikler-stillinger netop nu her.

1. IBM Client Innovation Center søger softwareudvikler
Er du nyuddannet softwareudvikler eller snart ved at være det?

Så tilbyder IBM Client Innovation Center i København, spændende karrieremuligheder. Hos IBM kan du blive del af en start-up inden for rammerne af en global organisation. Du bliver en vigtig del af opbygningen af et dynamisk team, som skal udfordre gængse løsninger og udfolde den digitale fremtid sammen med vores kunder. Du kan læse mere om jobbet hos IBM her.

2. Vertica i Aarhus er på udkig efter en analytisk .NET-webudvikler til produktionsteam i Aarhus
Vertica søger en udvikler, der brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer samt fleksible og familievenlige rammer.

Du får en varieret hverdag med konstant mulighed for på eget initiativ at gribe nye bolde og udfordringer.

I praksis foregår det ved, at du selv udvælger din næste opgave, sikrer eventuel afklaring direkte med kunden, implementerer og idriftsætter. Læs mere om jobbet hos Vertica her.

3. Systematic i Aarhus søger softwareudviklere til elektronisk patientjournal
Kunne du tænke dig at gøre en forskel og være en del af arbejdet med at videreudvikle den elektroniske patientjournal, Columna CIS? Er du interesseret i at arbejde med Java og Android? Så har vi jobbet til dig. Du kan læse mere om jobbet hos Systematic her.

4. Seas-NVE i Haslev søger engageret Sharepoint .Net-udvikler til SEAS-NVE's interne samarbejdsplatform
Som SharePoint-udvikler vil du være med til at skabe it-løsninger, som optimerer og effektiviserer de mange forskellige arbejdsgange, der findes i vores hverdag i SEAS-NVE.

Vi benytter en agil tilgang til udviklingsopgaverne, og du skal kunne befinde dig som en fisk i vandet med at udføre en masse eksperimenter. Læs mere om jobbet hos Seas-NVE her.

5. Skat søger robotics-udviklere til procesautomatisering til København eller Middelfart
Kan du lide procesautomatisering, robotics, AI og BPM, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede skattevæsen? Vil du være med til at styrke vores procesautomatiseringskapacitet i SKAT? Så er du måske vores nye udvikler til procesautomatisering med robotics. Læs mere om jobbet hos Skat her.

6. Lessor i Allerød søger Android- og iOS-udvikler
Vi leder efter en erfaren og ambitiøs app-udvikler, som kan hjælpe os med at tage vores mobile løsninger til det næste niveau.

Du får en unik mulighed for at præge den nye og rivende udvikling, som LESSOR Group oplever inden for dette område på tværs af alle vores løn- og HR-løsninger.

Du bliver en del af vores App-team, hvor du får selvstændigt ansvar for videreudvikling af LESSOR's mobile platform gennem hele processen fra ide til frigivelse. Læs mere om jobbet hos Lessor her.

7. Nemlig.com i Brøndby søger DevOps-engineer til Danmarks førende online-supermarked
Brænder du for DevOps-tankegangen og er du en dygtig og engageret DevOps-engineer, som formår at skabe forudsætningerne for et miljø, som sikrer en stærk bro imellem udvikling, test og produktion – så er det netop dig, vi mangler.

Nemlig.com tilbyder den ultimative handlefrihed - dagligvarer leveret lige til døren, den time på dagen, der passer kunden. Læs mere om jobbet hos nemlig.com her.

8. Avanade is looking for Sitecore-developer to Copenhagen
You will be responsible for the design, implementation and maintenance of websites, portals, ecommerce solutions and other applications using the latest versions of the Sitecore, Sitecore Helix, .NET Framework, C#, Visual Studio, Windows Azure, ASP.NET and other advanced components of Microsoft technology.

More often than not, this will happen using an agile methodology like Scrum. Read more about the job and Avanade here.

9. Siteimprove in Copenhagen is seeking for senior fullstack developer
Are you an ambitious, creative and driven fullstack developer? If the answer is yes, yes and YES then keep reading.

Joining our diverse and talented group of over 40 developers you’ll have a proven track record of building stable and scalable server software and know what it takes to stream, store and query large amounts of data, SQL or NoSQL. Read more about the job and Siteimprove here.

10. Trackman in Vedbæk is seeking for .Net-developer - make applications to the best players in the world
Are you a passionate .NET software-developer? Then take this opportunity to join a great team of dedicated programmers.

Do you have a passion for .Net software development? And would you like a unique opportunity to join a team of highly-skilled programmers that work across a wide variety of new standards and tools within application development? Read more about the job and Trackman here.

11. Vivino in Copenhagen is seeking for experienced Golang/Go-developer
Vivino is seeking an experienced Go-developer for our Copenhagen-office, ready to join a vibrant start-up, building the world's #1 wine app and website – as soon as possible.

You'll join our data team, building APIs and daemons to process our wine, user and price data in ways that enable our users to get better insight into wines and find great wines to buy. Læs mere om jobbet her.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Flere artikler om Job & Karriere

Indsigt: IBM og fagbevægelsen på kollisionskurs om vilkår for 300 KMD-medarbejdere: Her er svarene på fem centrale spørgsmål

Indsigt: Prosa og HK forlanger, at de 300 KMD-medarbejdere, som 1. oktober flytter til IBM som led i en outsourcing-aftale, får samme vilkår, som de har haft i KMD. Men kan man det? Her har du svarene på fem centrale spørgsmål i sagen.

7 It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-iværksætteren Stine Schulz henter 14 millioner kroner i venturekapital: Spil er vejen frem
6 Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Find dit nye .Net-udvikler-job her: 10 spændende stillinger, der er ledige lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Fra Computerworlds arkiv: Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.