11 spændende udvikler-job, som er ledige lige nu hos Trackman, Vivino, Systematic og Vertica

Sidder du som it-udvikler og overvejer et jobskifte? Vi har fundet 11 interessante job-muligheder til dig.

Efterspørgslen efter gode udviklere er stor, og lige nu finder du mere end 150 ledige udvikler-job på it-jobbank.dk.

Herunder har vi fundet et lille udpluk, men finder du dem ikke interessante, så finder du hele listen med ledige udvikler-stillinger netop nu her.

1. IBM Client Innovation Center søger softwareudvikler
Er du nyuddannet softwareudvikler eller snart ved at være det?

Så tilbyder IBM Client Innovation Center i København, spændende karrieremuligheder. Hos IBM kan du blive del af en start-up inden for rammerne af en global organisation. Du bliver en vigtig del af opbygningen af et dynamisk team, som skal udfordre gængse løsninger og udfolde den digitale fremtid sammen med vores kunder. Du kan læse mere om jobbet hos IBM her.

2. Vertica i Aarhus er på udkig efter en analytisk .NET-webudvikler til produktionsteam i Aarhus
Vertica søger en udvikler, der brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer samt fleksible og familievenlige rammer.

Du får en varieret hverdag med konstant mulighed for på eget initiativ at gribe nye bolde og udfordringer.

I praksis foregår det ved, at du selv udvælger din næste opgave, sikrer eventuel afklaring direkte med kunden, implementerer og idriftsætter. Læs mere om jobbet hos Vertica her.

3. Systematic i Aarhus søger softwareudviklere til elektronisk patientjournal
Kunne du tænke dig at gøre en forskel og være en del af arbejdet med at videreudvikle den elektroniske patientjournal, Columna CIS? Er du interesseret i at arbejde med Java og Android? Så har vi jobbet til dig. Du kan læse mere om jobbet hos Systematic her.

4. Seas-NVE i Haslev søger engageret Sharepoint .Net-udvikler til SEAS-NVE's interne samarbejdsplatform
Som SharePoint-udvikler vil du være med til at skabe it-løsninger, som optimerer og effektiviserer de mange forskellige arbejdsgange, der findes i vores hverdag i SEAS-NVE.

Vi benytter en agil tilgang til udviklingsopgaverne, og du skal kunne befinde dig som en fisk i vandet med at udføre en masse eksperimenter. Læs mere om jobbet hos Seas-NVE her.

5. Skat søger robotics-udviklere til procesautomatisering til København eller Middelfart
Kan du lide procesautomatisering, robotics, AI og BPM, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede skattevæsen? Vil du være med til at styrke vores procesautomatiseringskapacitet i SKAT? Så er du måske vores nye udvikler til procesautomatisering med robotics. Læs mere om jobbet hos Skat her.

6. Lessor i Allerød søger Android- og iOS-udvikler
Vi leder efter en erfaren og ambitiøs app-udvikler, som kan hjælpe os med at tage vores mobile løsninger til det næste niveau.

Du får en unik mulighed for at præge den nye og rivende udvikling, som LESSOR Group oplever inden for dette område på tværs af alle vores løn- og HR-løsninger.

Du bliver en del af vores App-team, hvor du får selvstændigt ansvar for videreudvikling af LESSOR's mobile platform gennem hele processen fra ide til frigivelse. Læs mere om jobbet hos Lessor her.

7. Nemlig.com i Brøndby søger DevOps-engineer til Danmarks førende online-supermarked
Brænder du for DevOps-tankegangen og er du en dygtig og engageret DevOps-engineer, som formår at skabe forudsætningerne for et miljø, som sikrer en stærk bro imellem udvikling, test og produktion – så er det netop dig, vi mangler.

Nemlig.com tilbyder den ultimative handlefrihed - dagligvarer leveret lige til døren, den time på dagen, der passer kunden. Læs mere om jobbet hos nemlig.com her.

8. Avanade is looking for Sitecore-developer to Copenhagen
You will be responsible for the design, implementation and maintenance of websites, portals, ecommerce solutions and other applications using the latest versions of the Sitecore, Sitecore Helix, .NET Framework, C#, Visual Studio, Windows Azure, ASP.NET and other advanced components of Microsoft technology.

More often than not, this will happen using an agile methodology like Scrum. Read more about the job and Avanade here.

9. Siteimprove in Copenhagen is seeking for senior fullstack developer
Are you an ambitious, creative and driven fullstack developer? If the answer is yes, yes and YES then keep reading.

Joining our diverse and talented group of over 40 developers you’ll have a proven track record of building stable and scalable server software and know what it takes to stream, store and query large amounts of data, SQL or NoSQL. Read more about the job and Siteimprove here.

10. Trackman in Vedbæk is seeking for .Net-developer - make applications to the best players in the world
Are you a passionate .NET software-developer? Then take this opportunity to join a great team of dedicated programmers.

Do you have a passion for .Net software development? And would you like a unique opportunity to join a team of highly-skilled programmers that work across a wide variety of new standards and tools within application development? Read more about the job and Trackman here.

11. Vivino in Copenhagen is seeking for experienced Golang/Go-developer
Vivino is seeking an experienced Go-developer for our Copenhagen-office, ready to join a vibrant start-up, building the world's #1 wine app and website – as soon as possible.

You'll join our data team, building APIs and daemons to process our wine, user and price data in ways that enable our users to get better insight into wines and find great wines to buy. Læs mere om jobbet her.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Flere artikler om Job & Karriere

Har du lysten og potentialet til at blive en leder? Her er syv spændende ledige leder-job

Drømmer du om at forløse dit lederpotentiale? Så har vi fundet syv ledelses- og management stillinger, som du kan søge netop nu.

Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Skal du have nyt, spændende job? Her er otte analyse-stillinger, som er ledige lige nu i danske selskaber
8 Hypet Silicon Valley-selskab på medarbejderjagt i Danmark: Vil ændre danskernes transport-vaner
1 Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.