Artikel top billede

Saxobank-stifter sælger ud af bitcoin: Lars Seier Christensen scorer kassen på eksplosiv bitcoin-kurs

Bitcoin-kursen fortsættere sin himmelflugt, og det har blandt andet Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen nydt godt af.

Bitcoin-kursen fortsætter sin rekord-kurs, og i skrivende stund er en enkelt af de digitale mønter 7232 dollar værd. Det svarer til 46.144 danske kroner.

Ifølge Børsen spinder en række danskere i øjeblikket guld på den høje kurs.

En af dem er den danske finansmand og stifter af Saxo Bank Lars Seier Christiensen, der netop har solgt sin bitcoin-beholdning.

Læs også: Mit eventyr med bitcoins: Sådan endte jeg med at betale 2.300 kroner for en pizza

Scorer to-cifret million-gevinst

Ifølge Børsen opkøbte Lars Seier Christensen i flere omgange bitcoin for et-cifret millionbeløb, mens kursen lå på mellem 100 og 400 dollar, og derfor anslår avisen, at han har scoret en gevinst på mindst et tocifret millionbeløb.

Saxo-bank-stifteren forudser dog, at Bitcoin-kursen snart vil blive ramt af et større dyk i prisen.

“Det er ekstremt svært at forudsige, hvor lang tid den fortsætter, men det antyder, at der ligger en korrektion og venter i relativ nær fremtid," advarer han ifølge Børsen.

Læs også: Bitcoin kunne have gjort dig til millionær - kan du nå det endnu?

En anden dansker, der har lukreret på bitcoinens popularitet er den 41-årige softwarearkitekt Niklas Nikolajsen, der ligesom Lars Seier Christensen er bosiddende i Schweitz.

Han har ifølge Børsen gennem de seneste år skabt milliardforretning på sit firma Bitcoin Suisse, der veksler kontanter til bitcoin og andre kryptovalutaer.

Da han stiftede virksomheden i 2013 lød bitcoin-kursen på blot 100 dollar.

Læs også: 
Finansfolk advarer mod kryptovaluta - er der noget om snakken? Eller kan bitcoin blive fremtidens store valuta?

Politiet: Sådan bliver bitcoins brugt af de kriminelle i Danmark

Dansk bandeleder i interview: Jeg sætter mine penge i bitcoin
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere