Artikel top billede

Apple lancerer ny monster-computer: Kommer til salg torsdag

Apples nye iMac Pro bliver den kraftigste Mac på markedet.

Apples nye iMac Pro kommer i handelen i morgen, og dermed bliver det altså muligt at erhverve sig et eksemplar af den nye serie af Apple-computere.

Det fremgår af en opdatering på Apples hjemmeside.

iMac Pro bliver den kraftigste Mac-computer på markedet, og den skal adressere klager fra et segment af power-brugere, der føler sig svigtet af Apple og ikke er tilfredse med sortimentet af Mac-computere.

Det er endnu sparsomt med detaljerne, men iMac Pro kommer med processor med op til 18 kerner, 128 GB ram, fire TB lagerplads og et 5K-display.

Prisen starter på 5000 dollar. Den danske pris kendes ikke i skrivende stund. 

Tech-journalisten Marques Brownlee har allerede haft fingre i den nye iMac og lavet en kort video med første indtryk.

Du kan se den herunder.

Læs også: Apple giver undskyldning til svigtede professionelle kunder: "Men næste år er vi klar med fremragende nyheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere