Artikel top billede

Apple lancerer ny monster-computer: Kommer til salg torsdag

Apples nye iMac Pro bliver den kraftigste Mac på markedet.

Apples nye iMac Pro kommer i handelen i morgen, og dermed bliver det altså muligt at erhverve sig et eksemplar af den nye serie af Apple-computere.

Det fremgår af en opdatering på Apples hjemmeside.

iMac Pro bliver den kraftigste Mac-computer på markedet, og den skal adressere klager fra et segment af power-brugere, der føler sig svigtet af Apple og ikke er tilfredse med sortimentet af Mac-computere.

Det er endnu sparsomt med detaljerne, men iMac Pro kommer med processor med op til 18 kerner, 128 GB ram, fire TB lagerplads og et 5K-display.

Prisen starter på 5000 dollar. Den danske pris kendes ikke i skrivende stund. 

Tech-journalisten Marques Brownlee har allerede haft fingre i den nye iMac og lavet en kort video med første indtryk.

Du kan se den herunder.

Læs også: Apple giver undskyldning til svigtede professionelle kunder: "Men næste år er vi klar med fremragende nyheder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere