Artikel top billede

Her er de otte mest værdifulde varemærker i verden: Alle er tech-virksomheder

Amazon har verdens mest værdifulde varemærke. Det viser en ny liste, der rangerer verdens 500 mest værdifulde varemærker

Teknologivirksomheder har de mest værdifulde varemærker i verden.

Det fremgår af en rapport fra den strategi- og analyse-virksomheden Brand Finance, der hvert år rangerer de 500 mest værdifulde brands i verden.

På Brand Finances helt nye liste indtager Amazon førstepladsen, mens Apple indtager andenpladsen og Google kommer ind på en tredjeplads.

På de efterfølgende pladser finder vi Samsung og Facebook.

Vi skal helt ned på 9. plads for at finde supermarkedskæden Walmart, som det højest-placerede ikke-teknologi-relaterede selskab.

Det er første gang at Amazon indtager den øverste plads på listen. Sidste år indtog Google førstepladsen, mens Amazon var placeret på en tredjeplads.

Apple har fastholdt sin andenplads de to sidste år.  

Listens top 10 ser således ud:

1. Amazon - brandværdi: 150,8 milliarder dollar.
2. Apple - brandværdi: 146,3 milliarder dollar.
3. Google - brandværdi: 120,9 milliarder dollar.
4. Samsung - brandværdi: 92,3 milliarder dollar.
5. Facebook - brandværdi: 89,7 milliarder dollar.
6. AT&T - brandværdi: 82,4 milliarder dollar.
7. Microsoft - brandværdi 81,2 milliarder dollar.
8. Verizon - brandværdi: 62,8 milliarder dollar.
9. Walmart - brandværdi 61,5 milliard dollar.
10. ICBC - brandværdi 59,2 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere