Artikel top billede

Arnaud Bertrand, der er fellow hos Atos med fokus på strategi og innovation, havde svært ved at blive helt konkret, når det kommer til implementeringer af AI-løsninger.
Foto: Steffen Villadsen

AI er godt på vej - men hvor er eksemplerne? "Vi ved, at en forretning vil vokse mere, når der kommer AI til, men jeg kan ikke sige, at AI vil give 50 procent ekstra værdi"

Interview: Frankrigs it-stolthed Atos skærper sit fokus på kunstig intelligens yderligere, fortæller direktør Arnaud Bertrand. Men - som det er tilfældet for så mange andre - kniber det gevaldigt med at præsentere de gode eksempler på teknologien i praksis.

Premium Kun for abonnenter
AI mig her og AI mig der.

Begrebet kunstig intelligens bruges så flittigt i it-verdenen, at det kan minde om en summende bisværm.

Men for mange kniber det med at præsentere de reelle eksempler på, at man har implementeret teknologien i praksis.

Det gælder også for franske Atos, der i sidste uge afholdt

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud
Efter to år med solide overskud lander IBM Danmark igen underskud i millionklassen i Danmark, hvor omsætningen dykker med 315 milloner kroner. Driftresultatet er næsten halveret i en tid, hvor IBM gør klar til at splitte selskabet op i to.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.