Artikel top billede

Merete Søby, dansk landechef for Hitachi Vantara, forventer, at IoT-satsningen kan ses på selskabets resultater i 2020. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Sådan skal Hitachi slå konkurrenterne med verdens bedste IoT-løsninger til industrien: Her er projektet, der sparede 10 procent af Stena Lines brændstofforbrug på tre måneder

Interview: Hitachi vil revolutionere brancher verden over med selskabets skræddersyede IoT-løsninger. Flere projekter er allerede søsat, og i 2020 skal den nye del af forretningen udgøre mindst 50 procent. "Ellers er jeg ikke en succes," lyder det fra den danske landechef.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få unikt indblik i en af verdens største virksomheder
  • Læs hvordan Hitachi Vantara skal blive global markedsleder inden for IoT-løsninger til industrien
  • Se et konkret eksempel på, hvordan et IoT-projekt for Stena Line har sparet rederiet for store udgifter
  • Indsigt i hvordan man måler det internationale IoT-marked for industrierne
  • Find af hvornår IoT-satsningen skal give udslag på virksomhedens bundlinje
2.193
11 min
Det er efterhånden en sjældenhed, at topledere i den danske it-branche når at få 10-års jubilæum, men det var ikke desto mindre tilfældet for Merete Søby i maj.

Her rundede hun 10 år som dansk landechef for Hitachis danske afdeling.

Det havde ellers været oplagt at stoppe på toppen efter otte år med konstant vækst, for siden toppunktet for selskabets omsætning på 494 millioner kroner blev nået for et par år siden, er toplinjen faldet med over 100 millioner kroner i de seneste to regnskabsår.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter