Artikel top billede

Her er Stibo Systems nye direktør

Niels Stenfeldt er ny topchef hos Stibo Systems. Han afløser dermed Mikael Lyngsø, der har været i selskabet i mere end 25 år.

Stibo Systems annoncerede i maj et farvel til selskabets administrerende direktør, Mikael Lyngsø, der havde været i selskabet i mere end 25 år.

Nu er afløseren fundet.

Den nye topchef for det danske selskab er Niels Stenfeldt, der tidligere har bestredet poster hos selskaber som Oracle og SAP.

"Jeg er stolt af at få muligheden for at lede Stibo Systems, et selskab med en flot track record i at transformere forretninger for kunder over hele verden," lyder det fra Niels Stenfeldt i en pressemeddelse.

Læs også: Direktør hos Stibo Systems stopper: Jagten på ny afløser er i gang

Finansdirektør overtog chefstolen midlertidigt

Stibo Systems har omkring 500 ansatte og har været igennem en større transformation til en abonnementsbaseret model. Firmaet udvikler de såkaldte Master Data Management-systemer.

Siden juni, hvor Mikael Lyngsø fratrådte sin stilling, har rollen som Stibo Systems administrerende direktør været varetaget af selskabets finansdirektør Jesper Ejlersen, men nu er afløseren på plads til stor glæde for moderselskabets chef, Hans Damgaard.

"Vi er glade for at præsentere Niels, som den nye leder af Stibo System i en af de mest spændende perioder i selskabets mere end 200-årige historie," lyder det Hans Damgaard, der administerende direktør i moderselskabets Stibo Group, i en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere