Artikel top billede

Her er Stibo Systems nye direktør

Niels Stenfeldt er ny topchef hos Stibo Systems. Han afløser dermed Mikael Lyngsø, der har været i selskabet i mere end 25 år.

Stibo Systems annoncerede i maj et farvel til selskabets administrerende direktør, Mikael Lyngsø, der havde været i selskabet i mere end 25 år.

Nu er afløseren fundet.

Den nye topchef for det danske selskab er Niels Stenfeldt, der tidligere har bestredet poster hos selskaber som Oracle og SAP.

"Jeg er stolt af at få muligheden for at lede Stibo Systems, et selskab med en flot track record i at transformere forretninger for kunder over hele verden," lyder det fra Niels Stenfeldt i en pressemeddelse.

Læs også: Direktør hos Stibo Systems stopper: Jagten på ny afløser er i gang

Finansdirektør overtog chefstolen midlertidigt

Stibo Systems har omkring 500 ansatte og har været igennem en større transformation til en abonnementsbaseret model. Firmaet udvikler de såkaldte Master Data Management-systemer.

Siden juni, hvor Mikael Lyngsø fratrådte sin stilling, har rollen som Stibo Systems administrerende direktør været varetaget af selskabets finansdirektør Jesper Ejlersen, men nu er afløseren på plads til stor glæde for moderselskabets chef, Hans Damgaard.

"Vi er glade for at præsentere Niels, som den nye leder af Stibo System i en af de mest spændende perioder i selskabets mere end 200-årige historie," lyder det Hans Damgaard, der administerende direktør i moderselskabets Stibo Group, i en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere