Artikel top billede

3 fortsætter tilstrømningen af mobilkunder i 'meget stille' periode: Har hentet 6.000 nye kunder på tre måneder

De seneste tre måneder har været stille for mobilselskabet 3. Alligevel har virksomheden formået at hente 6.000 nye kunder.

Danmarks fjerdestørste teleselskab 3 har fortsat tilvæksten af mobilkunder i det seneste kvartal, som selskabet ellers beskriver som "meget stille."

Nærmere bestemt har 3 landet 6.000 nye mobilkunder henover juli, august og september.

Det er en halvvering af kundetilstrømningen i andet kvartal, hvor 3 hentede 12.000 nye kunder.

Samlet set har 3 nu lidt over 1,3 millioner mobilkunder i Danmark.

"Telemarkedet har generelt været usædvanligt stille her i 2018, men 3 fortsætter kundevæksten og bliver ved med at tage markedsandele, som er målet," lyder det fra 3's administrerende direktør, Morten Christiansen i en pressemeddelelse.

Læs også: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Langt op til førstepladsen

Morten Christiansen har et erklæret mål om at nå 1,5 millioner danske mobilkunder, hvilket i så fald vil få 3 til at overhale Telia som Danmarks tredjestørste selskab.

Læs også: Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018

Kampen om de danske mobilkunder føres suverænt af TDC, men mens både Telenor og Telia taber kunder, formår 3 stadigvæk at øge antallet af mobilkunder.

Der er dog stadig langt op til TDC, der har rundet 3 millioner mobilkunder i Danmark.

Det kan du læse mere om her: TDC fortsætter med at jorde konkurrenterne i den danske mobilkrig: Så mange nye mobilkunder har selskabet hentet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere