Artikel top billede

3 fortsætter tilstrømningen af mobilkunder i 'meget stille' periode: Har hentet 6.000 nye kunder på tre måneder

De seneste tre måneder har været stille for mobilselskabet 3. Alligevel har virksomheden formået at hente 6.000 nye kunder.

Danmarks fjerdestørste teleselskab 3 har fortsat tilvæksten af mobilkunder i det seneste kvartal, som selskabet ellers beskriver som "meget stille."

Nærmere bestemt har 3 landet 6.000 nye mobilkunder henover juli, august og september.

Det er en halvvering af kundetilstrømningen i andet kvartal, hvor 3 hentede 12.000 nye kunder.

Samlet set har 3 nu lidt over 1,3 millioner mobilkunder i Danmark.

"Telemarkedet har generelt været usædvanligt stille her i 2018, men 3 fortsætter kundevæksten og bliver ved med at tage markedsandele, som er målet," lyder det fra 3's administrerende direktør, Morten Christiansen i en pressemeddelelse.

Læs også: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Langt op til førstepladsen

Morten Christiansen har et erklæret mål om at nå 1,5 millioner danske mobilkunder, hvilket i så fald vil få 3 til at overhale Telia som Danmarks tredjestørste selskab.

Læs også: Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018

Kampen om de danske mobilkunder føres suverænt af TDC, men mens både Telenor og Telia taber kunder, formår 3 stadigvæk at øge antallet af mobilkunder.

Der er dog stadig langt op til TDC, der har rundet 3 millioner mobilkunder i Danmark.

Det kan du læse mere om her: TDC fortsætter med at jorde konkurrenterne i den danske mobilkrig: Så mange nye mobilkunder har selskabet hentet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere