Artikel top billede

3 fortsætter tilstrømningen af mobilkunder i 'meget stille' periode: Har hentet 6.000 nye kunder på tre måneder

De seneste tre måneder har været stille for mobilselskabet 3. Alligevel har virksomheden formået at hente 6.000 nye kunder.

Danmarks fjerdestørste teleselskab 3 har fortsat tilvæksten af mobilkunder i det seneste kvartal, som selskabet ellers beskriver som "meget stille."

Nærmere bestemt har 3 landet 6.000 nye mobilkunder henover juli, august og september.

Det er en halvvering af kundetilstrømningen i andet kvartal, hvor 3 hentede 12.000 nye kunder.

Samlet set har 3 nu lidt over 1,3 millioner mobilkunder i Danmark.

"Telemarkedet har generelt været usædvanligt stille her i 2018, men 3 fortsætter kundevæksten og bliver ved med at tage markedsandele, som er målet," lyder det fra 3's administrerende direktør, Morten Christiansen i en pressemeddelelse.

Læs også: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Langt op til førstepladsen

Morten Christiansen har et erklæret mål om at nå 1,5 millioner danske mobilkunder, hvilket i så fald vil få 3 til at overhale Telia som Danmarks tredjestørste selskab.

Læs også: Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018

Kampen om de danske mobilkunder føres suverænt af TDC, men mens både Telenor og Telia taber kunder, formår 3 stadigvæk at øge antallet af mobilkunder.

Der er dog stadig langt op til TDC, der har rundet 3 millioner mobilkunder i Danmark.

Det kan du læse mere om her: TDC fortsætter med at jorde konkurrenterne i den danske mobilkrig: Så mange nye mobilkunder har selskabet hentet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere