Artikel top billede

(Foto: Goodluz / Goodluz)

Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt syv udvalgte annoncer fra it-jobbank

Vi stiller skarpt på stillinger i it-support. Find dit nye job her blandt syv udvalgte annoncer fra it-jobbank.

It-support kan betyde en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver.

Ofte indebærer det et teknisk mindset, gode kompetencer indenfor it-support, en lyst og glæde ved at kommunikere og yde support i forskellige former og til forskellige mennesker.

Her er 10 spændende stillinger, hvor danske virksomheder rundt i landet søger en eller flere it-supportere.

Epico søger en it-supporter på vegne af kunde, Glostrup

Til en af vores kunder søger vi en it-supporter til support af Win10 og Office2013, 1. & 2. level.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse gerne som it-supporter og har dokumenteret erfaring med servicedesk og support og har arbejdet med det i minimum to år efter endt uddannelse.

Du skal være ledig nu, så du kan tiltræde hurtigst muligt.

Læs mere om jobbet her.

Arrow are seeking a Level2 end user support, Viby

To provide front line end user support to Arrow-employees in Northern Europe region, as part of a Global Enterprise Services (GES) Team.

To ensure that requests for escalated support are dealt with promptly and appropriately. To install and configure pc's and associated peripherals and software.

Provide support for all Hardware and software related issues, including infrastructure, as directed.

Provide support for local, EMEA and global projects and initiatives as directed by management. Adherence to the Global Enterprise Services (GES) Standards and Customer Focused Service-ethos.

Read more here

DSB søger it-entusiaster til 1st & 2nd level support i ny servicedesk, Høje Taastrup

Har du erfaring med at arbejde i en it-servicedesk? Er du vild med at hjælpe brugerne? Og kan du komme til screeningsworkshop i Høje Taastrup i weekenden d. 24.-25. november 2018?

Som it-supporter i DSB’s servicedesk kommer du indirekte til at spille en vigtig rolle for vores togpassagerer, når de køber billet, opsøger information, venter på afgang eller rejser fra A til B.

Du hjælper nemlig de kolleger, som arbejder med information om afgange ude på stationerne, salg af billetter, billetautomater, kundeservice, værksteder og meget mere.

Læs mere om jobbet her

Systematic søger en applications-supporter, Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel og øge danske kommuners værdi af deres it-systemer?

Kan du håndtere og udbygge den gode relation med vores kunde? Og trives du i et livligt miljø i en voksende it-virksomhed? Så har vi jobbet til dig.

Som application-supporter har du tæt kontakt med vores kommunale kunde KOMBIT, som vi leverer løsningen Serviceplatformen til. Her er du med til at lette dagligdagen for danske kommuner, da systemet giver sikker adgang til data samtidig med at forbinde kommunernes mange systemer.

Læs mere her

Unik søger en it-supporter, Vejle

Til vores tekniske afdeling søger vi en it-supporter med base på Uniks kontor i Vejle.

Du bliver en del af vores 1. level support, som tager sig af vores kunders it-installationer, der primært består af totalløsninger til egenudviklede brancheløsninger i tæt integration med Microsofts produkter samt diverse add-ons.

Kundeinstallationerne består af on-premise-installationer, løsninger i vores eget hosting-miljø samt hos eksterne hostere.

Vi tilbyder dig at blive en del af et team af engagerede medarbejdere i en kultur, hvor der er fokus på kunder, kvalitet samt ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Læs mere her

Energinet søger en afregnings- og kundesupporter, Fredericia

Trives du med et job, hvor der stilles store krav til kvalitet og grundighed?

Vil du være med til at varetage den daglige drift og sikring af datagrundlag til afregning til markedsaktørerne - så de oplever Energinet som en seriøs og professionel samarbejdspartner?

Som vores nye kollega i afdelingen DataHub – Data og Processer kan du se frem til en spændende dagligdag, hvor omdrejningspunktet er el-engrosmarkedet. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Læs mere her

SCR Freelance søger en freelance supporter til kunde, Herning

Til en af vores kunder i Herning-området sørger vi en supporter med god indsigt i NAV. Der er travlt hos kunden, og de har derfor behov for at få yderligere assistance til at supportere brugere i NAV.

Du skal have praktisk erfaring med brugen af NAV, eventuelt som superbruger eller med generel support i brugere af NAV.

Læs hele annoncen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere