Artikel top billede

Ugen i tech: Audis Tesla-udfordrer lader op på 20 minutter / Det første fuldt trådløse headset til kontoret er ude / DJI’s mikroskopiske videokamera byder på flotte 4K-evner

DJI slipper en lovende GoPro-konkurrent ud, mens Audi går i kødet på Tesla med deres E-tron GT.

Audis Tesla-udfordrer lader op på 20 minutter

Stadig flere etablerede bilproducenter forsøger sig med konkurrenter til Teslas serie af eldrevne luksusbiler.

Senest er det blevet Audis tur som denne uge løfter sløret for super-sedanen E-Tron GT.

Bilen er bygget op omkring samme platform som søsterselskabet Porsches egen elbil, Taycanen.

Læs også: Det bliver denne Porsche, som skal udkonkurrere Teslas topmodel

Også her vil der bydes på rigeligt med kræfter, 590 elektriske heste, som sammen får skudt maskinen fra 0 til 100 på under 3,4 sekunder.

Batteriet er på 90 kWh, hvilket skulle række til 400 km på en enkel opladning. Et 800-volts batterisystem giver mulighed for at tanke fra nul til 80 procent på bare 20 minutter, hvis ellers laderen understøtter hurtigopladningen.

Se også: Denne Tesla-opdatering kunne hele den etablerede bilbranche lære noget af

Jabra Evolve 65t – det første true-wireless headset til kontoret

Danske Jabra kunne denne uge præsentere en lille verdenspremiere, med lanceringen af det første 100% trådløse headset til kontoret: Evolve 65t.

Her tages der udgangspunkt i selskabets anmelderroste Elite 65t headset, som her styrkes med flere mikrofoner for øget samtalekvalitet og andre professionelle features.

Evolve 65t kan indgå i et professionelt UC-miljø, med sin Skype for Business-certificering og support af to streaming fra to enheder samtidigt.

Jabra Evolve 65t får dansk debut i midten af september til en debutpris på 2.224 kroner (ekskl. moms).

Læs testen af Jabra Elite 65t: Test: På udkig efter god trådløs lyd til din telefon? De små elegante Jabra Elite 65t høretelefoner er et stærkt bud

DJI’s mikroskopiske videokamera byder på flotte 4K-evner

Den kinesiske drone-producent udvider deres portefølje med stadigt flere produkter til video-entusiasterne.

Seneste nyhed fra selskabet er et mikroskopisk videokamera der, til trods for sin beskedne størrelse og vægt (116 gram), byder på 4K 60p optagelser og en fysisk stabilisering over 3-akser.

Her er også fundet plads til en mikroskopisk display på en enkel tomme, USB-C eller lightning forbindelse til mobilen og 3,5mm stik til eksterne mikrofoner.

Resultaterne gemmes lokalt med 100 mbps og der kan optages i op til to timer på en opladning. Kameraet kan også tage fotos med op til 12 megapixels.

DJI Osmo Pocket får salgsdebut 15. december til omkring 2.700 kroner. Dertil kommer en stribe tilbehør til kameraet, blandt andet et dykkerhus som beskytter kameraet ned til 60 meters dybde.

Se også: Test: Kinesisk mobilproducent skyder med skarpt med Huawei Mate 20 Pro – her er mere udstyr end i nogen anden smartphone