Artikel top billede

Photo by Benjamin Voros on Unsplash (Foto: Photo by Benjamin Voros on Unsplash)

Stifteren af populær app med 200 millioner brugere fundet død af overdosis

Stiften af den populære videotjenesten Vine, der blev opkøbt Twitter for et tre-cifret millionbeløb, er blevet fundet død.

Colin Kroll, der er medstifter af videotjenesten Vine og quiz-appen HQ Trivia, er blevet fundet død af en formodet overdosis i sin lejlighed på Manhattan i New York.

Det skriver det amerikanske tech-medie Techcrunch.

Techcrunch skriver, at han blev fundet død af politiet søndag morgen klokken 08. Politiet var blevet alarmeret af en bekymrent pårørende.

Det amerikanske tabloid-medie TMZ, skriver at politiet formoder, at Colin Kroll havde indtaget både kokain og heroin.

Læs også: På 10 år har Apples App Store erobret verden: Her er to danske app-successers fortælling om, hvordan det er at leve på Apples nåde

Solgt for millionbeløb efter få måneder

Colin Kroll stiftede Vine sammen med Rus Yusupov og Dom Hoffmann, og appen blev hurtigt en mindre sensation på social-media-himlen.

Vine blev stiftet i juni 2012, og allerede i oktober sammen år - før appen var blevet lanceret for offentligheden - købte Twitter appen for 30 millioner dollar. Med den nuværende dollar-kurs svarer det til knap 200 millioner kroner.

Da Vine popularitet var på sit højeste havde tjenesten 200 millioner brugere, men appens popularitet var dalende gennem de seneste år, og i starten 2017 besluttede Twitter for at lukke ned for tjenesten.

I mellem tiden havde Colin Kroll dog forladt Vine, og sammen med den anden Vine-stifter Rus Yusupov stiftede han HQ Trivia, som han også var CEO for.

Læs også:Twitter er klar med ny vanedannende video-app
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere