Artikel top billede

Photo by Benjamin Voros on Unsplash

Stifteren af populær app med 200 millioner brugere fundet død af overdosis

Stiften af den populære videotjenesten Vine, der blev opkøbt Twitter for et tre-cifret millionbeløb, er blevet fundet død.

Colin Kroll, der er medstifter af videotjenesten Vine og quiz-appen HQ Trivia, er blevet fundet død af en formodet overdosis i sin lejlighed på Manhattan i New York.

Det skriver det amerikanske tech-medie Techcrunch.

Techcrunch skriver, at han blev fundet død af politiet søndag morgen klokken 08. Politiet var blevet alarmeret af en bekymrent pårørende.

Det amerikanske tabloid-medie TMZ, skriver at politiet formoder, at Colin Kroll havde indtaget både kokain og heroin.

Læs også: På 10 år har Apples App Store erobret verden: Her er to danske app-successers fortælling om, hvordan det er at leve på Apples nåde

Solgt for millionbeløb efter få måneder

Colin Kroll stiftede Vine sammen med Rus Yusupov og Dom Hoffmann, og appen blev hurtigt en mindre sensation på social-media-himlen.

Vine blev stiftet i juni 2012, og allerede i oktober sammen år - før appen var blevet lanceret for offentligheden - købte Twitter appen for 30 millioner dollar. Med den nuværende dollar-kurs svarer det til knap 200 millioner kroner.

Da Vine popularitet var på sit højeste havde tjenesten 200 millioner brugere, men appens popularitet var dalende gennem de seneste år, og i starten 2017 besluttede Twitter for at lukke ned for tjenesten.

I mellem tiden havde Colin Kroll dog forladt Vine, og sammen med den anden Vine-stifter Rus Yusupov stiftede han HQ Trivia, som han også var CEO for.

Læs også:Twitter er klar med ny vanedannende video-app
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere