Computerworld ser nærmere på de 2018-enheder, som vi selv helst vil bruge.

Årets tech-anbefalinger: Her er Computerworlds foretrukne enheder fra året, der gik

Computerworlds teknologiredaktion gør status: Her er 2018’s fire bedste gadgets.

2018 har budt på et væld af nyheder i alle tænkelige gadget-kategorier.

Det er som altid en jungle at orientere sig i.

I mobilverdenen har Apple, Nokia og Huawei imponereret, mens sidstnævnte må siges at have stået for årets nyhed i den ellers konservative laptop-verden.

Når det gælder lyd, har løsninger fra både Bose, Beoplay og Jabra behaget på redaktionen, men vinderen skal findes fra en anden side.

Mange enheder har været med i overvejelserne, men udvalget er her kortet ned til bare fire enheder ud fra et enkelt kriterium.

Hvilken enhed ville jeg selv bruge blandt årets udgivelser?

Fik du også læst årets mest læste artikler hos Computerworld? Læs dem her: Fik du det hele med? Her er årets 10 mest læste historier på Computerworld

Se derfor med nedenunder og få et overblik over det bedste elektronik som 2018 har budt på.CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.