Artikel top billede

Fortalt til: Steffen Villadsen | Foto: HP

Mennesker i IT
Udgivet 10. januar 2019 kl. 12.10

Jeg begyndte i HP i år 2000 med at være account manager i vores retail-afdeling og arbejdede blandt andet sammen med Dansk Supermarked.

Jeg var blandt andet med, da vi for første gang solgte consumer-pc’er i Netto.

På daværende tidspunkt havde Aldi lige lanceret det at sælge pc’er og havde køer foran butikkerne. Vi gjorde det sammen med Dansk Supermarked som et modsvar for at give dem lidt konkurrence.

Det var noget, som jeg var med til at lancere sammen med Dansk Supermarked.

Aldi havde hjulpet os med at få idéen, men det var vigtigt at reagere på markedet. Vi tilbød noget af samme værdi som Aldi, men Aldi havde fra begyndelsen haft held med at signalere, at det var til lavpris. Vi viste dem så, at det kunne vi også gøre.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange pc’er vi solgte, men det var mange. Det var en stationær pc med en fladskærm til 10.000 kroner, og det var urimeligt billigt på det tidspunkt.

Vi gik ikke på kompromis med kvaliteten, men det var en måde at få det ud som en spotvare til kunderne.

Det blev en kæmpesucces, og vi havde udsolgt i løbet af et par timer, kasseapparaterne brød sammen og det var første gang, at Netto havde solgt non-food-varer i det prisleje.

Vi har stadig et godt samarbejde med Dansk Supermarked og sælger stadig løbende produkter i deres butikker.

Peter Møller Kristensen, administrerende direktør hos HP i Danmark.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.