Artikel top billede

Huaweis 'rotating chairman' Ken Hu. (Foto: Dan Jensen) (Foto: Dan Jensen)

Huawei-topchef vil have indført fælles standarder for it-sikkerhed og verifikation efter massiv kritik: "Det vil gøre verden til et bedre sted"

Bruxelles: Huawei vil have verdens lande og teknologi-leverandører til at formulere fælles standarder for it-sikkerhed. For i dag er forvirringen åbenbart total. "Med fælles standarder vil verden blive et bedre sted," lyder det fra Huawei.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Huawei mener, at vi har brug for fælles standarder
  • Se hvem Huawei mener skal deltage i arbejdet med at formulere ny fælles-regler
  • Læs mere om Huaweis nye 'transparency center'
890
4:30 min
Bruxelles: Kinesiske Huawei vil have verdens teknologi-leverandører til at formulere fælles standarder for it-sikkerhed.

Sådan lyder det fra Huaweis ‘rotating chairman’, Ken Hu, da Huawei tirsdag slog dørene op for et såkaldt ‘transparency center,’ hvor organisationer, politikere, kunder og andre kan få adgang til at kigge selskabets produkter efter i sømmene.

Computerworld var med på besøg i centeret, som kommer til at spille en vigtig rolle i Huaweis bestræbelser på at overbevise omverdenen om, at selskabet er til at regne med.

Det kan du læse mere om her: Huawei slår dørene op for al kildekode, alle protokoller og al hardware i nyt center: Åbner for fuld gennemgang af alle produkter i forsøg på at formilde EU

“Som verdenssamfund mangler vi i både

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter