Artikel top billede

Apple puster nyt liv i iPod’en – nu kommer en ny variant

Apple lancerer en ny iPod med opdateret hardware og lager.

Selvom det er ved at være tyve år siden, at den første iPod så dagens lys, er der stadigvæk potentielle købere til en ny version af den digitale musikafspiller, ifølge Apple, som denne uge lancerer en ny iPod.

Den nye iPod er en 7. generations iPod Touch, og er med sin 4 tommer store touchskærm og iOS styresystem fuldt ud kompatibel med Apples økosystem af apps og spil.

Med den nye variant tilbyder Apple varierende lagerstørrelser på enten 32, 128 eller 256gb.

Inde i maskinen er en opdatering af hardwaren, så det nu er en Apples A10 Fusion-processor, der driver musikafspilleren frem. Det er samme processor som i dag findes i Apples iPhone 7.

iPod Touch 7 får en debutpris på 1.799 kroner og kommer i farverne pink, sølv, space grey, guld, blå og rød. Dyreste model løber op i 3.599 kroner for en variant med 256gb lagerplads ombord.

Forgængeren iPod Touch 6. gen fik debut i 2015.

Apple har igennem det seneste år budt på opdateringer til mange af deres ældre produktserie.

Selskabet har blandt andet budt på nye versioner af Mac mini, MacBook Air, iPad Air og iPad mini mens en ny Mac Pro forventes at få debut i løbet af 2019.

Se også: Efter 1.475 dages ventetid: Nu er Apple langt om længe klar med en helt ny mini-computer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere