Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-satsning påvirker tv-signal hos tusindvis af danskere

TDC’s opgradering af kabelnettet til gigabit-bredbånd har alvorlige konsekvenser for tusindvis af danskere.

Tre år efter, at TDC påbegyndte sin store opgradering af det kablede tv-net til gigabit-bredbånd, står det klart, at opgraderingen til det såkaldte Docsis 3.1 rammer tusindvis af danskeres tv-signal.

Det fortæller chefkonsulent i Netplan, Michael Jensen, til Finans.

Opgraderingen betyder, at tv-signalet i mange hjem enten pixelerer eller går i sort, da de ældre kabelstik ikke fungerer med opgraderingen.

“Det er formentlig flere tusinde hjem, som har oplevet eller vi opleve det her problemer. Nogle kan afhjælpe problemet med blot at udskifte stikket for enden af kablet, mens andre skal udskifte kablingen, som kan være trukket rundt i huset. Og det kan være et større arbejde,” siger Michael Jensen til avisen.

TDC peger til avisen på, at det inde i hjemme er den enkelte danskere, der skal sikre, at installationerne fungerer korrekt.

Læs også:

TDC ruller fiber ud til flere tusinder husstande - tilbyder gratis opkobling på disse adresser

TDC’s omsætning og indtjening falder - men der er en fornuftig forklaring

TDC indgår fiber-aftale med Eniig: Tusindvis af husstande får nu adgang til tv og bredbånd fra TDC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere