Artikel top billede

Huawei skal bygge Ruslands 5G-netværk

I forbindelse med et topmøde i Moskva har Huawei og Ruslands største netværksoperatør indgået en aftale om udrulningen af Ruslands fremtidige 5G-netværk.

Problemerne har i det seneste stykke tid hobet sig op for kinesiske Huawei, der for nogle uger siden røg i vælten, da den amerikanske præsident, Donald Trump, indførte totaltforbud mod Huawei.

Det førte blandt andet til, at store giganter som Microsoft og Google stoppede samarbejdet med Huawei.

Læs mere: Trump indfører totalforbud mod Huawei: Må ikke længere anvende vitale amerikanske teknologier

Men trods amerikansk modstand mod Huawei og anbefalinger om at allierede fulgte USA's eksempel har det ikke fået alle til at bandlyse selskabet.

Huawei har således netop indgået en aftale om at bygge Ruslands første trådløse 5G-netværk.

Det skriver CNN.

Aftalen med Ruslands største mobile netværksoperatør, MTS, blev ifølge CNN indgået i forbindelse med et topmøde i Moskva mellem Kinas præsident, Xi Jinping, og Ruslands præsident, Vladimir Putin.

"Den kendsgerning, at præsidenten for Rusland og (den kinesiske præsident red.)... var til stede ved ceremonien, viser igen, hvor vigtige teknologipartnerskaber er for Rusland og Kina," udtalte Huaweis bestyrelsesformand Guo Ping i forbindelse med offentliggørelsen.

MTS oplyser, at aftalen dækker over udviklingen af 5G-teknologi og pilotnetværk i Rusland i 2019 og 2020.

Læs også:

Rædselsuge for Huawei: Her er alle de internationale virksomheder, der boykotter selskabet

Huawei er klar med eget styresystem som Android-afløser til efteråret

Huawei udelukket fra at bruge SD-kort og microSD

USA klar med 700 millioner dollar til at fjerne Huawei-udstyr hos virksomheder

Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.